Elszabadult Boldog István: Hadat üzent a kommentelőknek a korrupcióval vádolt volt fideszes politikus

Hihetetlen.

Nincs vége az ügynek. Mint arról pénteken beszámoltunk, Boldog István kenőpénzes botrányba keveredett volt kormánypárti politikus úgy látta, szükséges, hogy állást foglaljon az oktatás ügyében. A politikus Facecebookon közölte furcsa, egyúttal sarkos véleményét az ügyben, amit egy fotóval is kiegészített.

A különös eset azóta körbejárta a sajtót, és futótűzként terjedt el Boldog szokatlan akciója. A volt fideszes politikus egy fotót osztott meg közösségi oldalán, amellyel arra akart (volna) rámutatni, hogy a pedagógusok nem tudnak helyesen írni. Boldog tára azonban fordítva sült el, ugyanis az általa megosztott transzparensen szándékosan volt olvasható a Mészáros Lőrinctől kölcsönzött idézet.

„Legyetek Bátorak!”

– olvasható a táblán, amelyről Boldog is megosztott egy fotót az oldalán.

A Telex hívta fel rá a figyelmet, hogy pénteken valósággal elárasztották a kommentek Boldog Facebook-oldalát. Sokan arra számítottak, hogy majd törölni fogja kínos bejegyzését, azonban nem így történt.

Boldog egész pénteki napját azzal tölthette, hogy ellenőrizte a posztja alatti hozzászólásokat, amelyek száma ezer fölé nőtt. Viszont a volt politikus ügyelt rá, hogy a kommentekből csak 10-20 legyen nyilvánosan látható. A lap cikkének írásakor 2 ezernél járt a kommentek száma, amelyekből a Mészáros Lőrincre utalók legfeljebb 15 percig voltak láthatók.

Mint írták, arra gondoltak, a volt képviselő fel fogja adni a keserves erőfeszítéseit, és inkább törli az egész posztot, de ő más utat választott.

„Libsik írjatok még mert csak 100 ezer forintot kerestetek eddig nekem!”

– közölte Boldog István.

Elsőre nem pontosan világos, mire célzott Boldog, amikor azt írta, pénzt kap a kommentekért. Arról ugyanis nem írt, hogy a Facebooktól vagy esetleg valamelyik párttól kap-e pénzt. Mindez a kommentelőket is gondolkodásra késztette, meg is kérdezték tőle, mégis mire gondol, ő pedig válaszolt is nekik.

„Csak így tovább minden komment és reakció számít!

Lesz ez még ma 200 ezer forint is! Köszönöm!”

– ismertette követőivel Boldog.

Ezek után önkívületi állapotban kezdett válaszolgatni az összes kommentelőnek, bizonygatva, hogy igen, ő bizony kap pénzt, ha valaki ír neki, nem is kell csinálnia semmit, csak úgy csörög a kassza. Sokakat érdekelt is, hogyan csinálja, vajon mi a titka. Viszont bárki kérdezte, ugyanaz a válasz érkezett.

„Nem fogom itt elárulni. De minél több a hozzászólás annál többet keresek!”

Volt aki megkérdezte tőle, akkor is kap-e gázsit a kommentekért, ha törli azokat, mivel kétezer komment eltűnt a posztja alól. Boldog úgy felelt: igen, mert nem törölte őket, csak elrejtette.

„Hát igen, tudjuk, hogy nagyon ért a könnyű pénzkereséshez”

– írta egy kommentelő, utalva Boldog folyamatban lévő korrupciós ügyére, amelyben hat év letöltendő börtönt, ötmilliós pénzbüntetést és 6,6 millió forint értékű vagyonelkobzást kér az ügyészség Boldogra. A vád szerint előre leosztották a települések pályázataiban, hogy ki végzi a közbeszerzést, kiket kérnek fel a jelentkezésre, kik nyernek, és mindebből vissza is csordogált a pénz Boldogékhoz.

Kapcsolódó:

https://nyugatifeny.hu/2023/05/05/mi-tortent-orban-embere-aki-meszaros-lorinccel-gunyolodott-a-facebookon-foto

Valódi Hírek