Nagy bejelentést tett Tóth Gabi, tűkön ülve várt erre

Meglepte rajongóit.

Tóth Gabi úgy döntött, nem titkolózik tovább szentendrei házukról, ugyanis az énekesnő megmutatta otthonuk fürdőszobáját. Elmondható, a helyiség óriási változásokon ment át, az eredmény pedig egészen káprázatos lett.

Mint ismert, Tóthék már hónapok óta idegeskednek a költözés miatt, még az albérletüket is el kellett hagyniuk, így szállodáról szállodára jártak, és a még ki nem pakolt dobozaikból éltek. Az énekesnőt rendkívül megviselte a szentendrei házuk felújítása, mert a munkálatok elhúzódtak.

Tóth kislánya, Hannaróza sem viselte jól, hogy nem tudnak hazamenni otthonukba. A közelmúltban az énekesnő arról is beszámolt, hogy nem jól mérték fel otthonukat, így

a tervezett bútorok nagy része nem fért be.

Viszont most úgy tűnik, Tóth ház körüli kálváriája véget ért. Legújabb posztjában már egy vidámabb bejegyzéssel lepte meg követőit Instagram-oldalán, egy 24 órán át elérhető történet formájában. Ebből kiderült: fürdőszobájuk már elkészült, minderről pedig pompás előtte-utána fotókat is közölt oldalán.

A házban korábban lepusztult volt a fürdőszoba, a felújítás után azonban már önmagáért beszél a látvány. Tóth Gabiéknak igazi álomfürdőszobát varázsoltak, ahol pezsgőfürdős kád is helyet kapott, valamint egy hatalmas tükör is falon. Leginkább a zöld és barna színek a hangsúlyosak a helyiségben.

A fejlemények tükrében még az is elképzelhető, hogy Tóth Gabiék napokon belül beköltözhetnek új házukba.

(blikk.hu nyomán)

Valódi Hírek