Csörte: A népszerű humorista viccelődött a pápán, Orbán embere dühbe gurult

Humor. Érted?

Egy humorista humorizált a pápa magyarországi látogatásán. Kiss Ádám a TikTokon mondott olyat „durvát”, ami a Nézőpont Intézet elemzője totálisna kiakadt. Mondjuk egy humoristától alapdolog, ha humorizál. Mit csinálna?

Kiss kifogásolta, hogy „lezárták az országot” a pápa miatt. Azt mondta, hogy amit Ferenc pápa üzent a magyaroknak, azért kár volt ide jönnie.

„Most hallgatom, hogy mit üzent a pápa a magyaroknak: azt üzente, hogy jónak lenni jó és jobb adni mint kapni. Köszönjük. Ezért kár volt idejönni, ezt sms-ben is el lehetett volna mondani szentatyám, hát ezért lezárni egy országot, jajj”

– fogalmazott viccesen Kiss.

Íme a videó:

@kissadamofficial 🙏🏻 #fyp #hungary ♬ eredeti hang – kissádám

Erre Pálfalvi Milán, a fideszközeli „kutatóintézet” elemzője a következőppen reagált:

„A katolikus egyházfővel és sok magyar fiatallal együtt imádkozni a Miatyánkot olyan élmény, melyet szívből kívánok Kiss Ádámnak is. A humorista azzal próbált vicceskedni, hogy szerinte a pápa sms-ben is elküldhette volna, amit a magyaroknak mondott és ezért kár volt lezárni az országot. Ádám, sörözz egyet sms-ben a haverokkal – utána beszéljünk!”

Az egyik kommentelő azt írta a humoristának, hogy a hittel és a szentséggel nem illik humorizálni. Kiss erre azt mondta egy vasárnapi videban, hogy szerinte mindennel lehet viccelni, és Istennek van a legnagyobb humorézéke, csak rá kell nézni a zsiráfokra.

Valódi Hírek