Beismerték Gulyásék Hadházynak a titkos kormánydöntést: Így tilthatják meg a munkahelyváltást ezen a területen

Ezért nem engednek a gyeplőn.

Létezik a titkos kormányhatározat, amely megköti a kormánytisztviselők, hogy olyan munkahelyre váltsanak, ahol előléptetés, illetve fizetésemelés ütné a markukat – világított rá Hadházy Ákos pénteki Facebook-bejegyzésében.

A független országgyűlési képviselő egy hozzá korábban eljutatott levélből értesült arról, hogy az állam pénzszűke miatt nem engedi a magasabb fizetéssel járó pozícióváltást.

Hadházy Ákos posztját változtatás nélkül idéztük:

„Gulyás Gergely BEISMERTE:

VALÓBAN VAN TITKOS („négyezres”) KORMÁNYHATÁROZAT, ami röghöz köti a kormánytisztviselőket és megtilt minden olyan munkahelyváltást, ami előléptetéssel, ezáltal fizetésemeléssel járna .

Sőt, ha valaki felmondana, azt

egy évig nem lehet felvenni más, kormányzati állásba!

Azaz annyira üres a kassza, hogy a kormány a kormánytisztviselőknek megtiltotta, hogy munkahelyet váltva magasabb fizetéssel járó pozícióba jussanak.

A hozzám korábban eljutott levélben erről tájékoztatta a kormány a megyei főispánnak nevezett kormánycsatlósokat. Ugyan Gulyástól a határozat szövegét kértem, azt nem küldte el.

Azonban a válaszból így is egyértelmű, hogy a köztisztviselők előmenetének megtiltásáról szóló általam közzétett levél valódi. Ez pedig mindent elmond egyrészt arról, milyen nagy bajban van a költségvetés, másrészt arról , mennyire nem veszi semmibe saját tisztviselőit a kormány.

Harmadrészt, hogy mennyire sunyi.”

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek