Óriási hisztit csapott Varga Judit: Rémképzetei vannak az uniós megállapodás ügyében

Szerinte amúgy minden rendben kormány részről.

Az igazságügyi miniszter szerint valakik dolgoznak a háttérben azért, hogy megakadályozzák a Bizottsággal való megállapodást, szerinte magyar kéz mozgathatja a szálakat.

Varga Judit a Facebookon közölt írását változtatás adju közre:

Ennek érdekében cikkeket iratnak, félrevezető, titokzatos nyilatkozatokat tesznek, próbálják összezavarni mind a magyar, mind az európai közvéleményt.

Szeretném még egyszer nagyon határozottan leszögezni: a magyar kormány által a kondicionalitási eljárásban tavaly augusztusban tett vállalásokat Magyarország ezidáig maradéktalanul végrehajtotta.

Nagyon közel vagyunk a megállapodáshoz az igazságügyi csomag esetében is a Bizottsággal, nem látunk olyan nyitott politikai kérdéseket, amelyek még fennállnának.

Ennek ellenére úgy látszik, hogy Brüsszelben is dolgoznak olyan Hegedűs hadnagyok, akik többre tartják a guruló dollárokat és a nemzetközi NGO-k elvárásait, mint a pedagógusok béremelését vagy a kisvállalkozók támogatását.

A magyar érdekek ellen törnek mert nem tetszik nekik, hogy a Kormány folyamatosan és maradéktalanul teljesíti a Bizottsággal való megállapodás keretében született mérföldköveket és azon dolgozik, hogy a magyar emberek megkapják a nekik járó forrásokat.

Valódi Hírek