Hatalmas hátraarc: Akkora balhé lett Pottyondy Edina letiltásából, hogy meggondolta magát a művelődési ház vezetése

Az előadó a tőle megszokott módon reagálta le a történteket.

Mérhetetlenül hálás Pottyondy Edina a Békés vármegyei főispánnak, valamint köszöni az Erkel Ferenc Művelődési Központ rugalmasságát is, amiért mégis megtarthatja az előadását Gyulán – derült ki az előadó keddi Facebook-posztjából.

Ahogy pénteken írtuk, a rendezvényszervezők „technikai okok” miatt lemondták Pottyondy május 3-ra tervezett előadását. Bár a Dumaszínház próbált új időpontot kérni, a szervező szavaiból azt vették ki, hogy

nem szeretnék az előadást fogadni a művelődési házban.

Később a rendezvényszervező megerősítette, hogy technikai okok miatt mondták le az eseményt, valamint arról is nyilatkozott, hogy szeretnének ősszel egy új időpontot keríteni az előadásnak.

A követők ezúttal sem csalódhattak az előadóban, Pottyondy egy frappáns Facebook-bejegyzésben fejezte ki örömét, amit változtatás nélkül idéztünk:

„Bejárta a magyar sajtót az a képtelen vád, hogy politikai okokból kitiltottak Gyuláról. Én mondtam is a munkatársaimnak, hogy ez biztos valami tévedés lesz, hiszen a rendszer, amiben élünk olyan mélyen tiszteli a tudomány, a művészet vagy éppen az oktatás szabadságát, hogy

a világ legsötétebb diktatúrái is csodájára járnak a Nemzetvezető végtelen türelemének és jóindulatának.

Az örök elégedetlenkedőknek szeretném felhívni a figyelmét, hogy egyetlen CEU-s tanárt sem börtönöztek még be, hogy minden filmes nyugodtan dolgozhat külföldön, hogy a tanárok laptopját csak szúrópróbaszerűen akarják átkutatni, és az, hogy névtelenül fel lehet jelenteni a meleg családokat, valahol szabadságjog is. A házmestereknek és a fasisztáknak is jár valami. Vagy ennyire nem vagytok liberálisok?

Mindenesetre köszönöm Békés vármegye főispánjának és az Erkel Ferenc Művelődési Központnak a rugalmasságát, hogy a libsi hiszti ellenére felléphetek a városukban. A munkatársaim sajnos hibáztak. Nem tudták felfogni, hogy a nem léphetek fel az év egyetlen napján sem, az valójában azt jelenti, hogy szeptemberben lesz hely. Ki is rúgtam őket.

Vagy hülyék, vagy Soros emberei.

Meg fogom becsülni magam. Megszeretem a Nagy Testvért. Ígérem.”

(Pottyondy Edina/Facebook)

Valódi Hírek