Durvul Rúzsa Magdi plágiumbotránya: Hatalmas bajban lehet a gyártócég

Van néhány fejlemény az ügyben.

Horányi Juli néhány konkrétumot megosztott a közösségi oldalán. Az énekes azt mondta, kedden megpróbálta felhívni Rúzsa Magdit, mert látta a Megasztár győztesének hétfői Facebook-posztját.

Rúzsa szerint Horány sületlenségeket beszél.

Horányi végül nem tudott beszélni Rúzsával, de a menedzserét sikerült elérnie. Az énekes kiemelte, hogy nem Rúzsát hibáztatja a kialakult helyzet miatt, hanem

a gyártócéget, amely a tudomása szerint azonos volt mind a két videóklipnél.

„Magdi menedzserével sikerült elsimítani a félreértést, és rendezni a kommunikációt. Ez az ügy mélységesen felháborít. Egyeztettem az ügyvédemmel, ugyanis az én klippem koncepciójának a szellemi tulajdona az én csapatomban van. Olvastam a kommenteket, és láttam, hogy milliónyi támadás ért engem. Szeretném megköszönni azoknak, akik kiálltak mellettem”

– fogalmazott Horányi.

A plágiumbotrányról Molnár Ferenc Caramel is megszólalt. Az énekes azt írta, kemény sztori és sajnálja a kialakult helyzetet. Erről ITT írtunk bővebben.

Néhány napja posztolt közösségi oldalán egy videót Horányi, amelyben arról beszélt felháborodva, hogy Rúzsa legújabb videóklipje sok tekintetben megegyezik a nemrég bemutatott saját kisfilmjével.

Valódi Hírek