Mi történt? Önmagából kifordulva, ordibálva balhézott ismerőseivel a Fekete Vonat rappere

Magából kikelve üvöltözött a lépcsőházban.

Megdöbbentő hírek érkeztek Beatről, a népszerű Fekete Vonat hiphopegyüttes egykori tagjáról, aki a róla megjelent cikkek után teljesen kifordult önmagából. A Blikk most arról írt, hogy egészen megdöbbentő információkat osztott meg róla egykori szomszédja.

Ezek szerint a rapper novemberben elhagyta a családját, ami miatt szorult anyagi helyzetbe került. A cikk megjelenése óta az informátort nem lehet elérni telefonon – írták. A lap arról számolt be, hogy Beat másik, neve elhallgatását kérő ismerőse árulta el, hogy cikkük miatt a rapper óriási botrányt csinált egykori lakóhelyén.

„Azt mondták, feldúltan, ordítva érkezett a lépcsőházba.

Meg akarta tudni, ki lehetett a cikk informátora, de nem járt sikerrel, mert a szomszédok egymásra mutogattak. A feleségét is minősíthetetlenül pocskondiázta, ahogyan korábban az elhíresült élő bejelentkezésben is tette”

– számolt be a neve elhallgatását kérő informátor a lapnak.

Mint írták, a rapper vállalhatatlan viselkedése ellenére több ismerősének is megesett rajta a szíve, akik segítettek az utcára került zenészen.

„Beat hazugságainak az lett a vége, hogy

megsajnálták az ismerősei, és elkezdtek neki pénzt utalgatni.

Nem látják a fától az erdőt: nemrég még arra panaszkodott, hogy nem lehet bankszámlája, most mégis arra koldulja a pénzt”

– mondta az ismerős, akit hozzátette, egyre jobban bosszantja, hogy a rapper eddig mindent megúszott.

Korábban még Zsebeházi Zoltán, művésznevén Zsebe is kisegítette Beatet ötezer forinttal, amit azóta sem kapott vissza, majd amikor rájött a hazugságokra, zenét írt hozzá, refrén helyett a tőle kapott hangüzeneteket vágva be. A dal debütálása után a Fekete Vonat rappere újabb hangüzenetekkel kezdte bombázni Zsebét – írták.

„Nekiállt fenyegetőzni, hogy megtalál a barátaival,

azt mondta, ezért felelni fogok.

Konkrétan követelte, hogy vegyem le a videót, kérjek bocsánatot, és mondjam azt, hogy félreértettem valamit”

– osztotta meg az ügy részleteit ingerülten Zsebeházi, aki megjegyezte: eszében sincs eltávolítani a videót.

Beat mindent megpróbál, hogy kiutat találjon nehéz helyzetéből: a közelmúltban énekesnőt, valamint rappelni és énekelni tudó énekest keresett, mert szeretné a Fekete Vonat kiadatlan dalait elkészíteni. Felidézték, a rapper nemrég azzal próbált pénzhez jutni, hogy felkínálta közreműködését más zenei produkcióiban, amiért félmillió forintot számított volna fel.

Valódi Hírek