Parádés okfejtés: Dopeman elmagyarázta, miért zseniális Orbán Viktor

Nagyot változott a világ.

Dopeman tíz évvel ezelőtt egy hungarocelből készült Orbán fejet rugodosott, 2017-ben pedig az MSZP támogatásával indult Józsefvárosban egy időközi választáson.

Azóta nagyot fordult a művésszel a világ, többször dícsérte már Orbán Viktort, most ismét a miniszterelnök zsenialitásáról beszélt.

„Az oktatás és az egészségügy terén most is nagyon komoly kritikáim vannak a kormánnyal szemben, és nem olyan irányból, mint a tanároknak vagy az egészségügyi dolgozóknak. Ettől függetlenül, látván, mi történik, azt kell mondjam, Magyarország kormányfője egy kivételes tehetségű, párját ritkító pali az egész mai világelitben”

— nyilatkozta a rapper.

„Lehet, hogy itthon kétharmada van, de a világtrendekkel szemben ellenzékbe kényszerül. A magyar baloldal olyan, mintha a világkormánynak a véleményét képviselné. Orbán Viktornak nagy ereje, hogy belőtte a magyar választóknak azt a képet, amit szeret, a kis hátizsákkal, ettől függetlenül van benne rock and roll”

— elemezte a magyar helyzetet Dopeman.

„Én ugyanúgy vagyok kormány-, mint ellenzék-kritikus. Ám ha választanom kell, akkor azt tudom mondani, főként a miniszterelnök meg néhány figura miatt, ez az egész igenis működőképes. Látom a víziót is”

— fejezte be elmélkedését.

(blikk.hu nyomán)

Valódi Hírek