Váratlanul kitört a vulkán Ördög Nóráék mellett, amikor éppen az Ázsia Expresszt forgatták

A műsorvezető vette észre, hogy mi történik a háttérben.

Pár hete startolt el az Ázsia Expressz forgatása, a műsorvezető máris egy döbbenetes esetről számolt be: Ördög Nóráék mellett tört ki egy vulkán.

A műsornak ezúttal az amerikai kontinens ad otthont, a csapatok Mexikóban kezdenek, a kaland pedig Guatemalában ér majd véget. A stáb jelenleg Mexikóban tartózkodik, Ördög Nóra már korábban is felhívta a figyelmet arra, hogy veszélyes környéken járnak.

Elmondása szerint este 10 után az ország teljesen átalakul,

nem szerencsés egyedül bóklászni.

Arról is meséltek már neki, hogy van olyan környék, ahol ha egy európai személy kiszáll, akkor

mexikói férfiak elrabolják,

és többé nem kerül elő az illető.

Ezúttal természeti katasztrófával találkozott a stáb: egy kaktuszmezőn forgattak, amikor a műsorvezető észrevette, hogy a mögöttük lévő vulkán füstöt ereget.

„A hátunk mögött elkezdett pöfékelni a vulkán. Nem tudom, ez probléma?”

– kérdezte a műsorvezető.

Szerencsére nem történt nagyobb baj, aktív vulkánoknál teljesen természetes a jelenség.

Nóra az Instagramon osztott meg egy videót még szombaton. A felvételek a forgatás különböző pillanatait mutatják be, jól látható a füstölő vulkán, valamint a közelben fekvő város utcáit is bemutatja. Bár a műsorvezető egy kis napégésre is panaszkodott, láthatóan nagyon jól érzi magát a csapat a közép-amerikai országban: különlegességeket kóstolnak, egzotikus állatokkal, például varánuszokkal is találkoztak.

Ahogy korábban írtuk, 7 csapat repülte át az óceánt, hogy megküzdjenek a 10 millió forintos fődíjért. A versenyzők között van Nagy Alekosz és párja, Varsányi Réka, akik már a reptéren elkezdték felmérni az ellenfeleiket. Alekosz elmondása szerint már a kezdet kezdetétől figyelte a versenytársak járását, a beszélgetéseiket, így rengeteg információt sikerült gyűjtenie.

Tóth Dávid és Kucsera Gábor együtt szállt versenybe a fődíjért. A kajakvilágbajnokok már jártak edzőtáborokban a világ különböző pontjain, így nem aggódtak azon, hogy milyen körülmények várják őket a verseny alatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

(borsonline.hu nyomán/Ördög Nóra/Instagram)

Valódi Hírek