Fotóval: Itt van Orbán Viktor nagy húsvéti bejelentése

Fontos híre van.

Szokatlan gyakorisággal posztolt Orbán Viktor húsvét vasárnapján. A miniszterelnök jól láthatóan rákapcsolt a lájkvadászatra, és az összes lehetőséget megragadta, hogy szimpátiapontokat gyűjtsön a lakosság körében.

Történt ugyanis, hogy a kormányfő húsvéti sonkát főzött az unokáival. Orbán nem volt rest, és a gyermekeket eszközként használta ahhoz, hogy a családcentrikus nagypapa képében tetszelegjen.

A miniszterelnök kora délelőtt először azt jelentette be, hogy „indul a sonkafőzés„.

Ezt követően annak részleteiről videót is megosztott. Ebben azt a képet mutatta magáról, milyen kedves, gondoskodó és türelmes nagyszülő.

Miután az általa marketingeszközként használt kisgyermekek megjelenítésére láthatóan jól reagáltak a miniszterelnök követői, tovább folytatta a posztolást – a sonkafőzés közben.

Ezután a fiú unokája locsolóvers-szavalásáról is megosztott egy videót. Ebben a videóban is jól láthatóan Orbán volt a főszereplő, aki a figyelmes tanítómester szerepében tetszelgett.

Végül az esti órákban sem hagyta sonkás tartalom nélkül a követőit. Bejelentette: elkészült a húsvéti sonka.

Jól látható tehát, hogy a mindössze néhány órát igénybe vevő folyamatot egy teljes napon át dokumentálta. Mindezt olcsó népszerűséghajhászás céljából, a gyermekeket marketingeszközként használva. Kár, hogy vannak olyanok, akik nem látnak át a szitán.

Valódi Hírek