Majka megindító vallomása: A rapper elárulta, hogy lett villanyszerelő

Elmondta, szakács vagy cukrász szeretett volna lenni leginkább.

Majoros Péter „Majka” a Zsákbamacskában beszélt arról, hogy fiatal éveiben az édesapja azt javasolta neki, hogy mindenképpen szerezzen egy szakmát. A rapper a szakács- és a cukrász képzések iránt tanúsított érdeklődést, de mint mondta, ezek közül egyikre sem jutott be, mivel fizetős képzések voltak, és a családjának akkor nem volt erre pénze.

„Bejelentkeztem szakácsnak meg cukrásznak, egyiknek se vettek fel, mert az ilyen fizetős suli volt, nekünk meg ugye viszonylag kevés volt a málna otthon. Mondták, hogy ez rotty utca, ide nem”

– fogalmazott a rapper, aki arról is beszélt, hogy már majdnem elkezdődött az év, mire kiderült, hogy nem fogják felvenni azokra a képzésekre, amikre eredetileg szeretett volna menni.

Majka azt is elárulta, hogy az apjával ezért be kellett menniük a helyi szakmunkásképzőbe, ahol közölték velük, hogy szűkösek a lehetőségek.

„Mondja nekem a csávó: már csak két szak van. Mondom, melyik? Az épületvillamossági szerelő, meg a marós. Melyik akar lenni? Nézek apámra, mondom, marós? Ez nem tudom, hogy mi. Tehát ha valami nem akartam egész életemben lenni, az marós. Mondom az épületvillamossági szerelő, az mi? Villanyszerelő, jó lesz az.

Így lettem én is villanyszerelő”

– idézte fel emlékeit Majka, aki karrierjének berobbanása előtt még valóban dolgozott is villanyszerelőként.

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek