Zimány Linda váratlanul kipakolt: Elárulta, mit gondol a magyar férfiakról (+videó)

Külföldön könnyebben megy a dolog.

Párkapcsolatról és ismerkedésről vallott Zimány Linda és Schumacher Vanda, elmondásuk szerint

egyikük sem bánná, ha külföldi párja lenne.

Zimány nemrég a Mokka műsorában beszélt arról, hogy készen áll egy komoly kapcsolatra, de az ismerkedés nem megy olyan jól neki. Elmondása szerint alig mozdul ki otthonról, és az ismertsége sem segít neki.

A modell most a Fókusznak nyilatkozott arról, hogy miért nem szeret Magyarországon ismerkedni. Saját bevallása szerint eddig minden párkapcsolata barátságból alakult ki, de az utóbbi pár évben ez már nem működik nála.

Külföldön sokkal „lazábbnak” érzi magát,

könnyebben nyit az emberek felé – vallotta a modell.

Szerencsére a legjobb barátnője Miamiban él, így volt lehetősége kiruccanni hozzá. Floridában kevésbé ismert az egykori szépségkirálynő, így sokkal könnyebben le tudta vetkőzni a szorongásait. Ugyan kimozdultak a barátnőjével, de az idő nagy részében inkább piláteszre járt és magával foglalkozott – mesélte korábban.

Zimány Linda már egy ideje szingli, az utóbbi években külföldön is randizott, tapasztalatai szerint

a magyar férfiak kedvesebbek.

Schumacher Vanda szerint külföldön sokkal felszabadultabban lehet ismerkedni, mert nem kell aggódni azon, hogy a másik féllel közös a baráti kör, vagy azon, hogy a partnerek ismerik egymás családját.

Nincsenek benne sztereotípiák a külföldi férfiakkal kapcsolatban,

nem zárkózik el attól, hogy a világ másik felén találjon partnert.

„Nekem volt olyan párkapcsolatom, ami kétlaki volt. Tavaly konkrétan nyolc hónapig voltam együtt egy fiúval, aki nem Magyarországon lakott, és én akkor azért repülgettem ennyit Európába valójában, mert mentem hozzá haza” – mesélt egy korábbi kapcsolatáról a műsorvezető.

(rtl.hu)

Valódi Hírek