Zimány Linda: Nagyon sok férfi megijed, amikor egy kicsit mélyebben belemegyek ezekbe a dolgokba

Elmondta, mire vágyik igazán.

Komoly kapcsolatra és saját családra vágyik Zimány Linda, többek között ezekről beszélt a Mokka csütörtöki adásában. Az egykori Miss Balaton ismerkedését azonban több dolog is akadályozza, egyrészt „mormotaként” él, alig mozdul ki otthonról, másrészt az ismertsége sem segít neki.

A modell már el tudná képzelni, ahogy kisgyermekek rohangálnak körülötte, bár a családjában nemrég született egy kisfiú, így van kivel „babáznia”.

Mindenesetre elkötelezett lenne egy komoly kapcsolat iránt,

a család szeretete, a hűség, a humor és az érzelmi intelligencia

nagyon fontos számára a leendő partnerében.

„Nem annyira szocializálódóm, észrevettem magamon az utóbbi időben. Eddig az volt, hogy magamat építettem, a munkámmal foglalkoztam;

most már készen állok a kapcsolatra egy jó ideje,

csak most meg nem szeretek kimozdulni”

– fogalmazott Zimány Linda az ismerkedés nehézségeiről.

„Ilyenkor mindig van egy ilyen kettősség, anyukám és barátaim is szokták mondani hogy menne ez már, csak ki kéne mozdulni”

– mesélte a modell a műsorban.

Szerencsére a legjobb barátnője Miamiban él, így volt lehetősége kiruccanni hozzá. Floridában kevésbé ismert az egykori szépségkirálynő, így sokkal könnyebben le tudta vetkőzni a szorongásait, ugyan kimozdultak a barátnőjével, de az idő nagy részében inkább pilateszre járt és magával foglalkozott. Úgy érzi, az ismertsége is okozza a frusztrációját, amiért nem mer nyitni az emberek felé.

Az utolsó kapcsolatáról is vallott a modell, elmondása szerint ez egy nagyon belsőséges kötelék volt.

„Minden intim dolgot az életben megosztottunk egymással.

Nekem ezt nehéz elérni ismerkedésnél, mert azt veszem észre, hogy sokkal felszínesebb és gyorsabb világban élünk, és azt érzem, hogy nagyon sok férfi megijed attól, amikor az ember egy kicsit mélyebben belemegy a dolgokba”

– fogalmazott.

(tv2play.hu)

Valódi Hírek