Zseniális fricskával vágott vissza Hadházy az őt gyanúsítottként kihallgató rendőröknek

Frappáns.

Múlt héten több kormánypárti lap is megírta, hogy Hadházy Ákost gyanúsítottként hallgatják ki a az MTVA székházánál tavaly novemberben tartott tüntetésen történtek miatt.

Az ügyészség azonban nem látta indokoltnak a rendőrség erre vonatkozó kérését. Bagoly Bettina, a Fővárosi Ügyészség szóvivője azt mondta:

„A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség hivatalból felülvizsgálta a rendőrség eljárás áttételéről rendelkező határozatát, és az alapján hatályon kívül helyezte azt, mivel megállapította, hogy a mentelmi joggal rendelkező személy gyanúsítotti felelősségre vonásának nem állnak fenn a törvényi feltételei”.

A tüntetés még november 4-én volt az állami propagandagép központjánál, a Kunigunda útján. A bejelentéseiről híres Tényi István fordult bejelentéssel a hatóságokhoz.

Hadházy így kommentálta a döntösést:

„Mondjuk vicces is lett volna, ha megvádolnak, hiszen a blokádot ők maguk hozták létre azzal, hogy már a láttunkra is magukra zárták az összes kaput. Még láncot is tettek rá 🙂

Abban mondjuk igaza lett volna a rendőrségnek, hogy az állami propagandagépezet működését mindenképpen meg kell zavarni! Amíg ezt nem tesszük meg,

nem beszélhetünk Magyarországon valódi, tisztességes választásokról.

Most viszont inkább röhögjük most ki a buzgó rendőröket a klasszikus film idézetével: »Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?! Én már szart érek?!«”

Valódi Hírek