Váratlan lebukás: Csúnyán beégették Bayer Zsoltékat

Komikus.

Már a kormánypárti megmondóemberek is felfigyeltek arra a nőre, aki a TikTok-ra feltöltött videóival azt üzeni, hogy Oroszországnak meg se kottyannak a szankciók.

@impress_il_mio_mondo Alapelelmiszer árak Moszkvaban #moszkva #moscow #russia #oroszorszag ♬ LA DOLCE VITA – Fedez & Tananai & Mara Sattei

Bencsik András a HírTV Sajtóklub című műsorában már hálálkodott is a videót készítő nőnek:

„Egy éve tart a háború és most tudtuk meg azt, hogy Európai Unió rettenetesen becsapott minket, mert azt híreszteli, hogy ezzel megrogyasztjuk Oroszországot, miközben Oroszország köszöni szépen él és virul. Hálás vagyok ennek a kishölgynek, hogy a mobiltelefonos riportjával megtörte ezt a blokádot”

Azt is javasolta, hogy a három mellette ülő kollégájával akár meg is nézhetnék “Moszkvában, Szentpéterváron, Novoszibirszkben, kisebb településeken” a saját szemükkel.

A Habony Árpád alapította V4NA hírügynökség cikkébe a komplett kormánypárti sajtóban is reklámozta “a brüsszeli hazugsággyárat” leleplező „magyar” tiktokkert.

A Lakmusz azonban utána járt a titokzatos tiktokernek, és meglepő dolgokat találtak. A nő azt állítja, hogy magyar, az egész családja az, tolmácsként dolgozik kint.

Több jel és hivatalos irat is arra utal, hogy a tiktokker 2012-ben még orosz nevet viselt, nem Budapesten, hanem a Szovjetunióban született, orosz szülők gyerekeként.

Az is kiderült róla, hogy korábban a budaörsi Fashion Trend Centerben és a budapesti Mammut bevásárlóközpontban is működött egy-egy márkaboltja, amit több hazai celeb is reklámozott.

Valódi Hírek