Tóth Gabi idegesen magyarázkodik, miután elárasztották az internetet a róla szóló cikkek

Napi Gabi.

Hosszú videóban magyarázkodott Facebook-sztoriban Tóth Gabi a vasárnapi blogbejegyzése miatt, amelyben arról írt, hogy kórházba kerültek a 3 éves gyermekével. Az énekes azt mondta, hogy sok jó kívánságot kapott, de voltak kötekedő kommentek is.

Tóth azt mondta, hogy a sajtó egyes cikkeiben megint ellene hergelték az embereket, mert azt írták róla, hogy eladta a gyerekét azzal, hogy az írásában megjelentek hirdetések is.

Megírtuk, hogy Tóth és kislánya kórházba kerültek. Hannarózának a véroxigénszintjével volt baj. Miközben az énekesnő vigyázott rá a Bethesda Gyermekkórházba, ő is megbetegedett. Tóth ezt a történetet írta le a kormánypárti csalad.hu oldalon.

„2019 óta vezetem a család.hu-n a Kendőzetlenül című blogbejegyzéseimet, ahol az anyaságról írok nagyon őszintén. Nagyok sok anyának segített, rengetegen olvassák.

A magyar jogszabályok megkövetelik, ha egy család.hu-s blogbejegyzést posztolok, akkor a közösségi oldalaimra ki kell raknom a hirdetés hashtaget, mert ilyenek a jogszabályok.

Nem a kórházat hirdettem, meg nem a Magyar Gyermekmentő Alapítványt”

– fogalmazott Tóth.

Az énekesnő azt mondta, azért kezdett blogolni, mert elege van az újságokból, mert azok szerinte mindig megmásítják a mondandóját. Ezért nem nyilatkozik mostanában a magyar sajtónak.

„Egy csomóan azt hiszik, hogy én újságoknak eladom ezeket a híreket. Ez akkora tévedés. Én írok a blogomra, azt más újságok átveszik, és átírják, de sokszor én ezekről ne is tudok (…) Azért, ha a bulvár átvesz tőlünk tartalmakat, azért mi egy fillért sem kapunk”

– mondta.

Az énekesnő arra kéri a követőit, hogy akit tényleg érdekel, mi történik velük, menjen a közösségi oldalaira, ne a bulvár lapokból tájékozódjon róluk.

Mondjuk azt megjegyeznék, hogy az újságok valóban nem fizetnek Tóthéknak ezért, de a kormánypárti oldalon megjelent írásait azért csak nem ingyen böfögi ki magából.

 

Valódi Hírek