Hatalmas dráma: Tóth Gabi nem bírta sírás nélkül (+fotók)

Kórházba kerültek.

Beteg lett Tóth Gabi 3 éves kislánya, és bekerültek a Bethesda gyermekkórházba. Az énekesnő a kormánypárti csalad.hu oldalon írta le, hogy mi történt.

„Kérlek titeket, hogy mindig hallgassatok az anyai ösztöneitekre! MINDIG! Én is hallgattam, és milyen jól tettem…

Életem legnehezebb hetén vagyok túl”

– írta a Facebookon.

„Kicsivel több mint egy héttel ezelőtt Hanni náthás lett. Ez még nem is ijesztett meg az elején, hiszen több betegségen vagyunk túl együtt, tudjuk a protokollt.

Az azonban már aggasztott, hogy 2-3 nap után sem enyhültek a tünetek, sőt, Hanni elkezdte furcsán venni a levegőt. Bárkinek beszéltem róla, hogy érzem, valami nincs rendben, mindenki nyugtatgatott és a hipochondriámra fogták a túlzott aggódást.

De nem nyugodtam meg, mert ismerem a lányomat, szó szerint ismerem minden lélegzetvételét, és a zsigereimben éreztem, hogy ez már nem csak egy kis nátha.”

Aztán végül Tóth megmérte Hanni véroxigénszintjét, majd felhívott egy szakértőt, aki azt mondta ez rossz eredmény, azonnal menjenek kórházba. A kórházi drámáról azt írta, hogy alig bírta könnyek nélkül, próbálta erős lenni, de aztán eltört a mécses.

„Azt hittem, hogy nem látja és pár néma könnycseppet engedtem magamnak… és képzeljétek, rosszul hittem. Még így is felemelte a kis kezét és megsimogatta az arcomat. … Az én kicsi babám most is figyel, és ahogy írom ezeket a sorokat, elérzékenyültem. Persze rögtön kiszúrta. Tudjátok, mit mondott? Anya, ne sírj, már minden rendben lesz.”

Tóth Gabit a költözés is megviselte, a betegség miatt azzal sem tudtak haladni.

Valódi Hírek