Videóval: A Szomszédok Janka nénije TikTokon kért segítséget a rajongóitól

Nagyon nemes kéréssel fordult a követőkhöz.

A Szomszédok sztárja, Pásztor Erzsi mindent bevet, hogy kolleganője Zsurzs Kati bekerüljön a Halhatatlanok Társulatába.

A Janka néniként országos hírnévre szert tett színésznő a TikTokon fordult a követőkhöz, hogy egy-egy szavazattal segítsék barátnőjének kitüntetését.

„Érthetetlen, hogy egy ilyen csodás színésznő a karrierje során alig kapott elismerést. Hosszú évtizedek óta ismerem, sokat játszottunk együtt, én nagyon jól tudom, milyen remek színésznő és ember. Ezért döntöttem úgy, hogy

minden fórumon támogatom”

– mondta a Mandinernek Pásztor Erzsi, aki a videóban is elmondta, aki csak egy kicsit is kedveli őt, segítsen, hogy barátnője a Halhatatlanok Társulat tagjai közé léphessen.

Zsurzs Katit rengeteg színházi és televíziós műsorból ismerhetik az emberek. Ő volt többek között az Abigél című film Kis Marija, de játszott a Szomszédokban, A fekete városban, a Csinibabában és a Mi kis falunkban is.

A Halhatatlanok Társulat örökös tagjai között szerepel Pásztor Erzsi is. A díjat 1996 óta ítélik oda előadóművészeknek, 1999-2003, valamint 2010-2013 között szünetelt az átadás, majd újabb kihagyásokkal végül 2020 óta az ATV bonyolítja a szavazást, a gálaműsort és a hagyományos cipőtalp-lenyomatok készítését.

A művésznő videóját TikTokon lehet megtekinteni:

@iconmanagement Pásztor Erzsébet színésznő kér segítséget: Zsurzs Kati legyen a Halhatatlanok társulatának tagja! 🎭🙏##pasztorerzsi##zsurzskati##CapCut ♬ eredeti hang – ICON Management

(Iconmanagement/TikTok/Mandiner)

Valódi Hírek