Borzasztóan kiakadt Kelemen Anna: Nem tűri azokat, akik nem szeretik a hazájukat eléggé

Nagy magyarnak tartja magát a luxusmodell.

Lakatos Levente és Kelemen Anna volt a Blikk Cimlapsztori műsorának a vendége. A beszélgetésben szóba került az orosz-ukrán háború. Ennek kapcsán a luxusmodell elmondta, hogy ő akár az életét is feláldozná a hazáért.

Lakatos Levente azt fejtegette, hogy mennyire borzalmas, hogy fiatalokat, időseket behívnak Ukrajnába katonának – ő nem menne, ha hasonló helyzet állna elő itthon.

Az író kiemelte, hogy magyar, de ebben a helyzetben ő elfutna, nem ragadna fegyvert, és azt is hozzátette, hogy semmiképp nem tenné kockára az életét ilyen helyzetben. Ezen Kelemen Anna teljesen kiakadt.

A műsorvezetők megkérdezték a luxusmodellt, hogy ő bevállalná-e azt, amit Lakatos nem, a luxusmodell rávágta, hogy igen. Ki is fejtette, hogy miért:

„Azt gondolom, hogy vannak olyan dolgok, amik értelmet adnak az embereknek, ilyen például a hovatartozás (…) Nyilván most már mindenki olyan szabad, meg kozmopolita, de azért hadd ne…

Akkor inkább nagy magyar vagyok.

(…) Nekem fontosak a gyökereim. Itt, ha valakinek rálépek a lábára,

nyugodtan elküldhetem a saját anyanyelvemen oda, ahova akarom,

ezt nem teheted meg mindenhol”

Kelemen azt is elmesélte ezzel kapcsolatban, hogy 11 évesen általános iskolába járt egy német településen, és ott nagyon kirekesztőek voltak vele a helyiek.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni:

.

Valódi Hírek