Videóval: Pataky Attila szóról szóra felmondta az Orbán-propagandát

A zenész otthonának falát egy Orbán-kép díszíti.

Pataky Attila, az Edda Művek frontembere, március 15. alkalmából szerepelt egy felvételen, amelyben a művész egy hosszabb monológ formájában fejtette ki nézeteit.

A videón az látható a háttérben, hogy a zenész otthonának falát egy olyan fotó ékesíti, amelyen ő és Magyarország miniszterelnöke közösen szerepelnek.

A különös felvételt a FOREVER TV Hungary YouTube-csatornáján közölték, amelyben Pataky egy kokárdával tűnik fel a mellkasán. A művész feltehetően saját otthonában fotózkodott, majd pedig megosztotta a nemzeti ünneppel kapcsolatos gondolatait is.

„Drága véreim, magyarok!”

– kezdte beszédét az Edda frontembere, aki ezt követően arról szónokolt, hogy „ha valaha is veszélyben volt a nemzet fogalma Magyarországon, akkor most igen„.

„Hiszen már nemcsak az ünnepeinket, a történelmünket akarják eltörölni, hanem a nemzet fogalmát is, az is veszélybe került. (…) Ma itt vagyunk, hol vagyunk, pontosan ott, ahol évszázadokkal ezelőtt, hiszen most is meg kell harcolnunk a nemzetünkért, hazánkért, becsületünkért, azért, hogy legyen még haza, legyen még értelme az életünknek”

– hangoztatta Pataky a videóban, amelyre a 24.hu hívta fel a figyelmet.

A videóban látható egy falra felakasztott fénykép is, amelyen Orbán együtt szerepel Patakyval és az Edda másik tagjával, Gömöry Zsolttal.

Videó:

(FOREVER TV Hungary/Youtube nyomán)

Valódi Hírek