Botrány: Durván áll a bál Péter Srámek és Nagy Alekosz között

Alekosz méltatlannak tartja a stílust.

Napok óta hangos a bulvármédia Nagy Alekosz és Péter Srámek vitájától. A Való Világ egykori lakója kiakadt azon, hogy az énekes megvette Zámbó Jimmy Mercedes márkájú autóját, és azzal megy a fellépéseire. Sőt, Péter Srámek még a rendszámát is megváltoztatta,

Sramek-001-re.

Alekosz ezt nyilatkozta üggyel kapcsolatban a Riportnak:

„Amellett nem tudok szó nélkül elmenni, hogy Srámek megvehette a Király autóját. Fölháborítónak tartom, hogy a rendszámát is lecserélte SRAMEK-001-re, és most azzal érkezik meg a koncertjeire, mintha ő lenne a Király.

Annak az autónak egy csepeli múzeumban lenne a helye! Ayrton Senna versenyautójába se ülünk be, Jimmyébe sem lenne szabad. A családot sem értem, hogy adhatták el a legendás négykerekűt”.

Srámek erre úgy reagált:

„Az autó eladó volt, én pedig megvettem. Ez egy szimpla adásvétel volt, ami előtt valóban nem kértem Nagy Alekosztól engedélyt. Őszinte leszek, nem tudtam, hogy kellett volna… Ha nem én veszem meg az autót, akkor megveszi más. Ez a kocsi nekem értékes, mert tudom kié volt.

Az is tény, hogy én nem múlt héten kezdtem el Zámbó Jimmy-dalokat hallgatni. A SRAMEK-001 rendszám a sorozat egyik betétdalához készült forgatáson volt az autón, tehát nem ez a rendszáma, de egyébként ha ez lenne, sem lenne hozzá Alekosznak semmi köze”.

Alekosz azonban pénteken kitett egy posztot, amelyben arról írt, hogy Srámek menedzsere gusztustalan stílusban fenyegette meg őt a rendőrséggel:

„RENDŐRSÉG??? IDE???

K*** anyádat, bukott biztonságiőr, felleszeljelentve a rendőrségen, p***szopó.. bontakozott ki három perces előbbi telefonhívása alatt – Peter Sramek menedzsere, az imént. Visszautasítottam.

Kedves Mehdi Arslan – Tisztelt Uram..! Sem a stílus sem a retorika nem összeegyeztethető számomra semmilyen menedzseri feladatokat betöltő, vagy ellátó emberrel szembe sem. Méltatlankodása végtelenül elszomorít és kiábrándít engem.

Egyszerűen, nincs mit hozzáfűzni, és kész. Hiába is érdeklődtem a rendőrség bevonását illetően, csak közönséges trágárság és csatornalé volt az, ami ami a telefonból kijött. Méltatlanul szomorú ez. Továbbra is kedvelem Sramekot. Hallgatjuk!”

(Ripost/Nagy Alekosz/Facebook nyomán)

Valódi Hírek