Bekeményítenek Orbánék: Megdöbbentő videó került elő a kormányfőről

Váratlan kijelentések.

„A baloldal háborúpárti” – kezdte Facebookra feltöltött legújabb videóját Orbán Viktor.

A szokatlan videóban a kormányfő hosszasan fejtegeti, hogy vélekedése szerint „a baloldali pártokat, civil szervezeteket és a médiát külföldről finanszírozzák, ebből kifolyólag – mint vélekedett –

„háborúpártiak”.

A dollárjelekkel sűrűn megspékelt illusztrációk pedig azt sejtetik, hogy – Orbán szerint – talán amerikai érdekből cselekszenek az általa megnevezettek.

Az egyébként Soros-ösztöndíjas Orbán azonban azt már nem részletezte, hogy miért gondolja háborúpártinak őket, ahogy az sem világos, hogy mire alapozza azt az állítását, hogy a „baloldali médiát” szintén a

‘háborúpártiak” finanszírozzák.

Orbán szerint „a nemzetinek nevezett jobboldal ezzel szemben a béke pártján áll”, azonban megint nem derül ki, hogy ez pontosan mit takar.

Mint ismert, Oroszország tavaly indított háborút a szomszédos Ukrajna ellen, míg az ország számos területét, beleértve a Krím-félszigetet, már 2014 óta tarja megszállás alatt a Vlagyimir Putyin vezette rezsim. A háború kitörése óta számos háborús bűncselekményt követett el az orosz hadsereg, civilek ezreit gyilkolták meg az orosz diktátor utasítására.

Videó:

(Orbán Viktor/Facebook)

Valódi Hírek