Megszólalt Kulcsár Edina, miután megírták róla: csalással nyert a szépségkirálynő-választáson

Így reagált a vádakra.

Szépségkirálynői címének visszaadását követelték Kulcsár Edinától szerdán, most egy újabb részlet látott napvilágot a híresség életéből. A Blikk szúrta ki az információt, miszerint az egykori szépségkirálynő

mostantól Varga Edina néven szerepel a Nemzeti Cégtárban.

Az elmúlt évben számtalan hír született Kulcsár Edináról miután bejelentette, elválik férjétől, majd nem sokkal később új párjával, a rap világából ismert G.w.M-mel, polgári nevén Varga Márkkal megosztották, első közös gyermeküket várják. Edina szerdán töltötte fel esküvőjükről készült fotójukat Instagram-oldalára.

„Egy olyan világba csöppentem, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni”

— kezdte a posztját Edina. A híresség bizonyára a tegnap kirobbant botrányra reagált, amelynek során szépségkirálynői címének visszaadását követelték tőle.

Kulcsár mindenesetre leszögezte, ő másnak soha nem akart ártani:

„Mindig úgy éltem az életem, hogy soha, minimálisan sem akartam senkinek semmi rosszat, de még csak kívánni sem kívántam.. és hiszem, hogy emiatt ajándékozott meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbevesz!”

— jelentette ki az újdonsült ara.

(Kulcsár Edina/Instagram/Blikk.hu)

Valódi Hírek