Ez mindenkit érint: Jelentős árcsökkenéseket jelentett be az egyik legnagyobb üzletlánc

20-23 százalékkal csökkentik a sajt árát.

Az ALDI Magyarország bejelentette, tovább folytatják az alapvető élelmiszerek körében a tartós árcsökkentést. Szerdától ugyanis az áruházlánc

20-23 százalékkal olcsóbban kínálja magyar beszerzésű trappista sajtjait.

A nemzetközi és a magyar tejpiaci helyzetnek köszönhetően február elején az üzletlánc jelentős mértékben, 20 százalékkal csökkentette legnépszerűbb, legkeresettebb vajtermékeinek árát is. Az ALDI a tejtermékek esetében elért alacsonyabb beszerzési árakkal így ismét kedvez a fogyasztóknak.

A vállalat március 1-jétől jelentősen olcsóbb áron kínálja a közkedvelt, hagyományos és laktózmentes kivitelű trappista sajtjait.

  • Az 1 kg-os Tolle Trappista sajt közel 21 százalékkal lesz olcsóbb, 4790 forint helyett 3790 forint lesz az ára.
  • Az ALDI saját márkás Kokárdás Trappista sajt ára több mint 23 százalékkal csökken, és szerdától 3890 forint helyett 2990 forintba kerül.
  • A 700 grammos ALDI saját márkás Milfina Trappista sajt árcsökkenése több mint 21 százalék, így 3299 forint helyett 2599 forintba kerül.
  • Ugyanennek a sajtnak a laktózmentes változata is közel 21 százalékkal lesz olcsóbb: 3790 forint helyett 2999 forintot kell érte fizetni.
  • Az ALDI saját márkás, 400 grammos kiszerelésű Milfina Darabolt sajtok ára 20 százalékkal, 1999 forintról 1599 forintra csökken.

Egyébként ez az öt termék teszi ki az ALDI trappistasajt-forgalmának mintegy háromnegyedét.

„A vaj után a trappista sajt esetében is a piacon elsőként reagálunk, és azonnal továbbadjuk a fogyasztóknak azt a jelentős árelőnyt, amit elértünk a beszerzési piacon,

így még több megtakarítást biztosítunk a magyar családok számára.

Vásárlóink biztosak lehetnek benne, hogy nálunk mindig a legjobb ár-érték arányt kapják, bármelyik termékről is legyen szó. Az ALDI már 2021 óta kizárólag magyar trappista sajtot kínál polcain, így akik nálunk vásárolnak trappista sajtot, a magyar tejtermelőket és feldolgozókat támogatják”

– mondta a Blikknek Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

(blikk.hu nyomán)

Valódi Hírek