Durvul a csörte: Keményen visszaszólt Jeszenszky Zsolt az őt gonosztevőnek nevező Czutor Zolinak

Nem tetszett neki a véleménye.

Beszámoltunk róla, hogy Czutor Zoli Facebook-bejegyzésben utasította vissza egy, „a béke érdekében” szervezett rendezvényen való részvételét, miután megtudta, kik a meghívottak. A Belmondo énekese arról beszélt, a haza ellenségeinek tartja az eseményen való részvételre felkért egyes vendégeket.

A Mandiner megszólaltatta Jeszenszky Zsoltot, akiről kiderült, hogy Czutor az üzenetét neki is szánta. A kormánypárti megmondóember arról beszélt, sokan voltak jelen az eseményen, bár tény, hogy nem sikerült tízezreket megszólítaniuk – ennek oka szerinte, hogy nem kapott kellő publicitást a rendezvény.

Jeszenszky megjegyezte: tartalmilag minden várakozását felülmúlta a demonstráció, mert szerinte minden szereplőtől elhangzott legalább két-három olyan mondat, amelyet a későbbiekben is fel lehet majd idézni.

Ilyennek tartja a kárpátaljai Varga Ádám felvezető beszédét, amelyben arról beszélt, nem hagyja, hogy a gyermekei a háború áldozataivá váljnak, de megemlítette Dopeman felszólalását is, aki azt mondta: a háborúban rokonok, családtagok is meghalnak, és áldozattá válhatunk mi magunk is.

Czutor Facebook-bejegyzése nagyon beszédes

– jelentette ki Jeszenszky.

Ábrahám Robi elmondta, mert Czutor neki elárulta, hogy rám gondolt, amikor a családja ellen uszító gonosztevőkről írt. Ám nem volt annyi vér a pucájában, hogy konkrétan megnevezzem engem

– sérelmezte Czutor bejegyzését Jeszenszky.

Egyébként pedig jó bolsevik módra

a másikat vádolja azzal, amit ő maga követ el.

A Facebookon folyamatosan uszít, több alkalommal is fenyegetőzött, hogy meg fognak bennünket, kormánypártiakat verni az utcán”

–állítja a kormánypárti publicista.

Ezután úgy fogalmazott: Czutor „farizeusságát bizonyítja„, hogy bár nem vett részt az eseményen, „a balos médiát jól körbehaknizta” azzal, hogy nem ment el, és emiatt (Ábrahám Robit idézve) „a háború szellemének tökéletes manifesztációjává vált„.

Ezután Jeszenszky „zseb-Zelenszkijnek” nevezte a Belmondon énekesét, hozzátéve, hogy az ellenfeleket gonosztevőknek nevezi, hogy ne kelljen velük beszélnie a békéről.

Ezt a gyűlölködő hozzáállást sajnos sikerült a czutoroknak, és velük együtt az egész magyar baloldalnak meghonosítania

– vélekedik a fideszes megmondóember.

(mandiner.hu nyomán)

Valódi Hírek