Botrány: Varga Judit teljesen kikelt magából, amikor megtudta, a Pegasus-bizottság vizsgálja a lehallgatási botrányban való érintettségét

Teljesen kiakadt.

Beszámoltunk róla, hogy az Európai Parlament Pegasus-bizottsága Varga Judit érintettségét vizsgálja a lehallgatási botrány kapcsán ezen a héten.

Az ügyben felmerült az igazságügyi miniszter érintettsége is, ezért a magyar igazságügyi miniszter meghallgatását kezdeményezték a döntéshozók.

Vargának nem tetszett a felvetés, ezért kemény hangvételű üzenetben utasította vissza a vizsgálatot. Az igazságügyi miniszter témában írt bejegyzését változtatás nélkül közöljük alább:

Brüsszeli bohózattal indul a hétfő❗️

➡️ A mai napon érkezik hazánkba az európai baloldal politikai céljait kiszolgáló PEGA-bizottság, akik tőlem is találkozót kértek, azonban uniós ügyekért felelős miniszterként kénytelen vagyok visszautasítani a felkérésüket.

📌 Ugyanis az Európai Unió működéséről szóló szerződés 4. cikkének (2) bekezdésével összhangban a nemzetbiztonság továbbra is kizárólagosan a tagállamok hatáskörébe tartozik. A PEGA-bizottság mandátuma azonban veszélyesen túlterjeszkedik az uniós és az intézményi hatáskörökön, ezt az Európai Bizottság vonatkozó nyilatkozatai is megerősítik.

❌ A magyar kormány ellenzi az ilyen jellegű gyakorlatokat, ezért a jogállamiság védelme érdekében nem járulunk hozzá a PEGA-bizottsággal való együttműködéshez.

❗️Mindezek miatt nem áll módomban a küldöttséggel találkozni. Nem kívánunk asszisztálni a magyar és európai baloldal Soros-dollárokból támogatott performanszához. 🇭🇺✌🏻”

(Varga Judit/Facebook)

Valódi Hírek