Kiteregette a szennyest Pankotai Lili: Egy „gyomros” miatt hagyta ott végleg a volt iskoláját

Elég volt neki.

Egy szavazást tartottak a volt iskolájában arról, hogy kik hajlandóak a diáklánnyal tovább együtt maradni. Az eredmény az lett, hogy csak egy tanár tartott ki mellette. Pankotai Lili a buzgómócsing fideszes iskolaigazgatótól tudta meg ezt, árulta el a RTL műsorában.

Azt mondta, hogy ez akkora „gyomros” volt számára, hogy nem volt hajlandó tovább maradni a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumban. Arról már mi is beszámoltunk, hogy a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban folytatja tanulmányait.

Arról is beszélt, hogy szerinte a volt iskolájában nem akartak „mártírt csinálni belőle” azzal, hogy kirúgják, ezért szerinte

nyomás alá helyezték, hogy saját maga döntsön a távozás mellett.

Pankotai az a diáklány, aki az október 23-ai tanártüntetésen a színpadon elmondott egy trágár szavakkal tűzdelt slam poetryt, amely miatt össztűz alá került a jobboldali sajtóban.

Nemrég azt jelentette be egy interjúban, hogy a TASZ-szal közösen pert indít a volt iskolája ellen azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet arra, a véleménynyilvánítás szent és sérthetetlen, és egy iskola azt nem korlátozhatja.

Valódi Hírek