Több helyen Cseh Katalin fotóját ragasztották a Donáth Anna visszatérését reklámozó Momentum-plakátokra

Ki legyen a góré?

Beszámoltunk róla, hogy nagyszabású, több tízmillió forint értékű óriásplakát-kampányt indított január közepén a Momentum, hogy a pártelnöki tisztségtől tavaly tavasszal visszavonuló Donáth Anna leendő visszatérését reklámozzák vele.

A kétrészes kampány első részében az alábbi nagybetűs felirat található a plakátokon:

DRÁGULÁS. GÁZÁREMELÉS. TANÁRHIÁNY.

KI VEZETHET ÚJ ÚTRA MINKET?

A szöveg mellett egy női sziluett látható.

A plakátkampány második részében vélhetően felfedik majd a korábbi (és visszatérését tervező) elnökük, Donáth Anna fotóját.

A jelek szerint azonban a gyakori elnökcsere és a vele járó politikai irányvonal-váltás miatt kissé megtépázott népszerűségű pártban sem mindenki ért egyet a volt elnök visszatérési szándékával. Vagy legalábbis úgy tűnik, hogy volna egy jobb jelöltjük.

A csütörtökön lapunkhoz eljuttatott fotók tanúsága szerint ugyanis több helyen Cseh Katalin (elnökségi tag és EP-képviselő) fotóját ragasztották a Donáth Anna visszatérését reklámozni hivatott plakátokon Donáth sziluettjének helyére.

fotó: olvasó

fotó: olvasó

Azt nem tudni, hogy Cseh Katalin elnöki jelöltségének mekkora a támogatottsága párton belül, mindenesetre a szimpatizánsai nagyon aktívnak tűnnek.

Ugyanakkor az egész utódlási vetélkedés kissé elsietettnek hat, lévén Gelencsér Ferenc jelenlegi pártelnök megbízatása két évre szól, tehát 2024 májusáig ő marad a párt elnöke.

Feltéve persze, ha valamiért úgy nem dönt, hogy idő előtt lemond a párt vezetéséről..

 

Valódi Hírek