Mi történt? Hidvéghi Balázs óriási korrupciós hálózatot fedezett fel

Persze, nem a saját háza táján.

A Fidesz európai parlamenti képviselője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában azt mondta: Marc Angel, az Európai Parlament új alelnöke teljesen beleilleszkedik

a jól ismert, Brüsszelben domináns és divatos világba, irányvonalba„.

Ez állítása szerint részben látható például LMBTQ-aktivizmusából és abból, hogy minden olyan „álságos támadásnak” részese volt a szocialisták részéről, amely a nemzeti szuverenista, kereszténydemokrata alapon álló kormányok és országok ellen irányult az elmúlt időszakban.

Őt választották meg alelnöknek arra a helyre, ami úgy üresedett meg, hogy rács mögé került Eva Kaili korábbi szocialista alelnök

— fogalmazott a képviselő.

Véleménye szerint az alelnöki hely az Identitás és Demokrácia jobboldali konzervatív frakciónak járt volna már 2019-ben is, amikor először választottak alelnököket. Úgy fogalmazott, őket azonban „kizárják mindenből„, a pozíciók betöltésének lehetőségéből, és a bizottságokban sem szavazzák meg a nekik járó helyeket, „szembemenve az emberek döntésével„, hiszen ez a parlamenti arányokból következő elosztás lenne.

Hozzátette: az Identitás és Demokrácia frakció jelöltjét, Annalisa Tardino olasz képviselőt ők is támogatták, de „újra összezárt ez a középbal, baloldali szövetség„, amelynek szavai szerint az Európai Néppárt is részese, ez csak így tud működni a számok alapján.

Semmi sem változik, ez ugyanaz a számukra jól ismert,

korrupt és politikailag manipulált brüsszeli világ

— jelentette ki dühösen.

A korrupt és politikailag manipulált szavak láttán egy pillanatra azt gondoltuk, Hidvéghi önvallomást tett, és végre reálisan látja saját politikai közösségét. Tévedés volt, csak a szokásos brüsszelezésről van szó, helyreállt a világ rendje.

(MTI/Nyugati Fény)

Valódi Hírek