Mi történt? Győzike szerelmet vallott Kocsis Máténak

Majdnem elájult.

Gáspár Győzővel, Győzikével, a Romantic zenekar frontemberével és feleségével, Gáspár Beával készített terjedelmes interjút a Telex, melyben a celeb többek között elmondta, hogy Rogán Antallal csak egyszer találkozott, még 1999-ben, de nagyon szereti Szijjártó Pétert, Kocsis Mátét és Hollik Istvánt is.

Mint ismert, Győzike nyíltan vállalta politikai hovatartozását az áprilisi választások után, sőt, a napokban hozta meg döntését a showman arról is, hogy belép a Fideszbe.

Ugyan a választás előtt még elment mozgósítani, viszont az infláció kérdésében, vagy Matolcsy György kemény kritikájáról már nem volt hajlandó véleményt alkotni, mert ő mégsem úgy politikus.

„Sokan megvádoltak azzal, hogy majd több munkát kapok azért, mert én fideszes vagyok, vagy több helyre jutok be. Szerintem ez nem igaz. Az első nagy megmozdulásom az volt, hogy a békéért kiálltam a Békemeneten. Akkor tört ki a háború, és számomra a béke és Magyarország nagyon fontos”

— mondta Győzike.

A lap kérdésére, hogy mégis ki a példaképe a Fideszben, az énekes elmondta:

„Nagyon-nagyon szeretem a Szijjártó Péter miniszter urat, Kocsis Mátéval pedig három hete találkoztunk először, de nagyon-nagyon örültem, mert

annyira szeret engem, hogy elájultam – nem gondoltam volna”.

Arra vonatkozóan, hogy szerinte „mi az az érték, amit a Fidesz közvetít”, azt mondta:

„Én azt gondolom, hogy az az érték, hogy Magyarországon nyugalomban tudunk élni,

és el tudunk menni wellnesshotelbe,

és tudunk Magyarországon vásárolni, és nincs háború, és nincs az, hogy az emberek egymást lövik”.

Matolcsy kritikájára reagálva közölte:

„Nem szeretnék belemenni ezekbe a kérdésekbe, mert én egy művészember vagyok, aki szórakoztat. Ebbe a körbe nem is mentem bele soha, és nem is fogok belemenni, mert nem vagyok nagy politikus, hanem művészember vagyok”.

Győzike kitért a Rogán Antallal való kapcsolatára is, amiről az énekes nosztalgiázva idézte fel emlékeit.

„Amikor még nagyon-nagyon régen a Romantic ’99-ben kezdődött, akkor a Westendben együtt kávéztunk, miután egyszer fölhívtam őt. Azóta nem is beszéltem, nem is találkoztam vele”

— mondta.

(telex.hu)

Valódi Hírek