Bréking: Kovács Ákos elárulta, mikor lesz béke Ukrajnában

Szokatlan kijelentéseket tett.

Szokatlanul meglepő interjút adott a Mandinernek nyilatkozva Kovács Ákos, a Bonanza Banzai elnevezsű zenekar frontembere. A közismert zenészt karácsony apropóján kérdezték geopolitikai, titkosszolgálati és civilizációs ügyekben is, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint sem ért ezekhez a témákhoz.

Kovács már az interjú elején lerántotta a leplet a „klímahisztériáról”, ugyanis a zenész világossá tette, hogy – szerinte – „akik folyton a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről papolnak, valójában az emberiség csökkentését értik alatta.”

A háborúval kapcsolatban a nagysikerű „Induljon a banzáj!” című nóta szerzője arról beszélt, hogy nem szakértője ugyan a kérdésnek, ám azt megjegyezte, nem is tudja, mit higgyen el a rászakadó hírek közül, majd jelezte, ő pontosan tudni véli, ki a felelős a kialakult helyzetért.

„Béke várhatóan akkor lesz, ha az amerikaiak úgy döntenek, hogy ez a húzás nem jött be, és leállítják a hadiszállításokat. Az orosznak hazudott ukrán rakéták lengyelországi becsapódása, a harmadik világháború kirobbantására tett kísérlet még a számtalan kihívással küzdő amerikai elnöknek is sok volt, ennek nyugodtan örülhetünk. Szakértő egészen biztosan nem vagyok, az ember néha azt sem tudja, mit higgyen el a rászakadó hírek közül, de annyi biztos, hogy

itt elképesztően aljas játszma folyik, elsősorban Európa ellen, ami aligha lehet az oroszok érdeke”

— fogalmazott a popsztár.

Miután Ákos felmentette Oroszországot a háború alól, kifejtette nézeteit többek között a „transzgyerekek”, „az erőszakos bevándorlás”, és „a globális liberalizmus” kérdéseiben is.

Ákos úgy látja, ki kell szakadni a mindennapokat uraló globális rendszerek kényelméből, hogy így egyre kevesebb lehetőségük legyen ezeknek a rendszereknek arra, hogy ideológiai alapon nyomást gyakoroljanak az emberre.

A popikon úgy tartja, a készpénz megszűnése a szabadság drasztikus csökkenésével jár együtt. Kifejtette: a globalistákra jellemző, ami Kanadában történt, hogy „a kormány ellen tüntetők bankszámláját egy mozdulattal lenullázták, ezzel gyakorlatilag zárójelbe téve a demokrácia intézményét.”

Ákos az interjúban kitért arra is, hogy évzáró nagy koncertjén biztosan nem lehet majd ukrán zászlót látni.

A zenész kifejtette, mit gondol az ukrán politikusokról, akik szerinte elképesztően arrogánsak, és nem leplezik magyargyűlöletüket. Mindennek ellenére azért sajnálja, hogy „abban az országban háború zajlik, esztelen pusztítással”.

„Béke várhatóan akkor lesz, ha az amerikaiak úgy döntenek, hogy ez a húzás nem jött be, és leállítják a hadiszállításokat”

— vélekedett Ákos, aki egyébként az interjú elején laikusként tekintett magára.

Kovács Ákos kitért arra is, mit kíván a magyaroknak karácsonyra.

„Békét. Először is a lelkünkben, aztán körülöttünk. Nem a szépségkirálynő-választások álságos világbékeálmát, hanem valódi lelki harmóniát, ami nélkül élni sem lehet. Legalább részben, legalább ilyenkor”

— árulta el.

(mandiner.hu)

Valódi Hírek