Komoly támogatási programot indított a rászorulóknak egy ellenzéki képviselő

Jámbor Andrásék energiahatékonysági támogatást adnak.

Facebook-oldalán jelentette be Jámbor András, hogy energiahatékonysági támogatási programot indít a józsefvárosi és ferencvárosi rászorulóknak. A két kerület országgyűlési képviselője és az általa képviselt Szikra Mozgalom a választókerületben élők számára egy ingyenes energiahatékonysági felmérést, továbbá 30-50 ezer forintot biztosít a program végrehajtására.

Jámbor András posztját változtatás nélkül idézzük alább:

❗️A Szikra Mozgalommal közösen energiahatékonysági támogatási programot indítunk a választókerületben élő polgároknak a “Fizessenek a gazdagok!” kampányunk részeként!

📝 Töltsd ki az Energiahatékonysági Támogatási Programunkról szóló ívet ha igényelnéd a támogatást, ha adománnyal támogatnád a programot, de akkor is, ha csak érdekel a kezdeményezésünk!

✊🏻 Tegnap este megtartottuk a hétfőn kezdődő akciósorozatunk utolsó eseményét. Ezen a héten minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy a széles nyilvánosságban képviseljem azt, hogy ezt a válságot nem azoknak kell megfizetni, akiknek a fűtés és a meleg ebéd közül kell választania, hanem azoknak, akiknek

egy vacsora alatt elköltenek annyit, amennyi egy pedagógus havi bére.

A támogatást >>EZEN<< a linken lehet igényelni.

Valódi Hírek