Megszólalt a drogkereskedésért letartóztatott Herczeg Zoltán barátja: Ezért tartóztatták le szerinte a divattervezőt

A rendőrség még nem fejezte be a nyomozást.

Mint korábban megírtuk, Herczeg Zoltán divattervezőt október 21-én vették őrizetbe kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem gyanújával.

A Blikk információi szerint a Márki-Zay Péter előválasztási támogatójaként is ismert Herczeg egyedül ücsörög a cellájában, így van ideje gondolkodni. Úgy értesültek, le van sújtva a fogva tartása miatt, de talán amiatt a legcsalódottabb, hogy az az illető árulhatta el, akit a barátjának hitt.

„Rettenetesen csalódott, és nagyon rosszul érzi magát odabent”

– mondta a Blikknek Herczeg Zoltán egyik jó barátja, aki szerint a divatguru újra és újra végigpörgeti magában az elmúlt hetek eseményeit, és egyre több fájdalmas következtetésre jut.

„Zoli amiatt bánkódik leginkább, mert úgy fest, az az illető dobhatta őt fel, akit évekig a barátjának hitt. Úgy egy évtizede ismerik egymást, és ugyan Zoli igazi barátai közül többen is figyelmeztették, hogy vigyázzon vele, mert kétes híre van, bízott benne.

Csak most, utólag lett gyanús neki is, hogy ez az illető nagyon agitálta, hogy vásároljon tőle, mert később már nagyon drága lesz… Ahogy visszaidézi, egy ideje mindenáron próbálta rávenni őt a vásárlásra, és Zoli most úgy gondolja, hónapok óta figyelhették őket, és arra várhattak, mikor bólint rá a vásárlásra.”

– fejtette ki a véleményét Herczeg barátja.

A divatgurut a letartóztatása után néhány napig nem lehett látogatni, ám a közelmúltban végre járhatott nála a jogi képviselője. A Blikk szerint Herczeg nem csak ruhaneműket kapott, hanem rajzeszközöket is.

Ettől függetlenül a divatguru szeretne minél előbb kikerülni a börtönből, információink szerint ezen már egy kisebb ügyvédi csapat dolgozik.

Kapcsolódó:

FRISS: Üzent a börtönből a drogbirtoklásért és drogterjesztésért letartóztatott Herczeg Zoltán

Valódi Hírek