Till Attila megmagyarázta, miért adja az arcát a legótvarabb fideszes szennycsatornához

„Ezért támogatom Orbán Viktort április harmadikán”.

Interjút adott a Kreatív nevű médiapiaci szaklapnak Till Attila TV2-s műsorvezető. Arról beszélt, hogy hiába dolgozik a fideszes TV2-nél, a médiaszemélyisége nem azonos a valódi személyiségével.

A műsorvezető az interjúban arról magyarázott:

„Nagyon sok mindent lehet. Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, de azért valami szuverenitást, valamifajta szabadságot őrizz meg magadnak, vagy törekedj rá. Én is mindig erre törekedtem, nem is érdekelt nagyon más”

Till Attila egy hosszú monológban fejtette ki ki, miért fér bele neki, hogy sajtópereket zsinórban vesztő, az ellenzékről a legelképesztőbb rágalmakat összehazudozó, a Fidesz mellett pedig pofaszakasztó videókban kiálló csatornánál dolgozzon.

Én mindig elmondom: az, hogy én a TV2-ben vagyok, az egy nagyon egyszerű történet. Én mindig is TV2-es voltam, és én ebben a történetben megragadtam. Ez nem azt jelenti, hogy fizetnek, és ezért nekem ez mindegy.

Dehogy! Egyáltalán nem mindegy minden. Voltak vitáink is az elmúlt húsz évben sok mindenről. Vannak bizonyos dolgok, amikben nem szoktam részt venni, mert nincs kedvem, de ettől függetlenül szeretek TV2-es lenni,

az az én közegem,

és ezt már sokszor mondtam, hogy nekem a TV2 azért emberek összességét is jelenti, nem pedig egy politikai állásfoglalást.”

Hozzátette:

„Nem gondolom, hogy egyébként ha én nem értek egyet dolgokkal, akkor én nem dolgozhatok a TV2-nél, és akkor én nem lehetek a Sztárban sztár leszek! műsorvezetője, ami egy szórakoztató műsor”

Till úgy folytatta a kínos magyarázkodást:

„Nézzünk már meg egy egységet, egy embert, nézzünk meg engem, hogy én mit csinálok. És én azt szeretném, hogy azt bíráljuk el, hogy én mit csinálok, az én munkámat. A kérdés általában akkor merül fel, amikor a nem állami médiához tartozó orgánumok készítenek velem interjút. Mert akkor ez egy kötelező kérdés. A különböző médiumoknak van egy identitásuk, és a saját maguk identitását is folyamatosan jelzik és alátámasztják a kérdéseikkel.

Én erről azt gondolom, hogy jobb, hogyha ezekből a keretekből kilépünk, és ezek a keretek elmosódnak. Én magam is azokat az interjúkat szeretem a legjobban, ahol ez a dolog kicsit átjárhatóbbá válik. Szerintem az én személyiségemnek az az egyik lényege, hogy átjárható személyiség vagyok, ezek a dolgok engem azért úgy nem érintenek meg”.

Azt, hogy Till Attila „kollégái” hogyan álltak ki a Fidesz-maffia mellett a 2022-es választások előtt, ebben a videóban nézheted meg, miután magad elé készítettél egy hányós vödröt:


.

(via Blikk)

Valódi Hírek