Elképesztő sztori: Borított Czeglédy Csaba, újabb döbbenetes részletek derültek ki az Ördög ügyvédje-ügy kapcsán

Vajon mit tudhat Szijjártóról Borkai Zsolt?

Czeglédy Csaba az Ördög ügyvédje-ügy újabb részleteit osztotta meg Facebook-oldalán pénteken.

A DK politikusa szerint Borkai Zsolt tudhat valamit, ami Szijjártó Péterre nézve terhelő, mivel a bukott polgármester miatt a külügyminiszter megpróbált nyomást gyakorolni a panamai hatóságokra:

Vajon mit tudhat Borkai Szijjártóról, ha az adriai orgiázásba belebukott győri polgármester érdekében a magyar külügyminiszter nyomást próbált gyakorolni a panamai hatóságokra?

Történt ugyanis, hogy az Ördög ügyvédje ügyben a szálak Panamába vezettek, ezért a politikailag korrupt ügyészség, mivel azok a fránya panamai hatóságok nem igyekeztek a válaszadással, bevetette a magyar külügyminisztériumot, hogy végre megkaphassa a várva várt adatokat. Nem titkolt vágyuk az volt, hogy

ellenem szereznek bizonyítékokat

a közép-amerikai országból.

Szijjártó – aki persze korábban tagadta, hogy bármi köze lenne a győri poliphoz – lelkesen sietett Borkai érdekében az ügyészség segítségére.

Információm szerint a minisztérium konzuli főosztályától egyre erőteljesebb utasítások érkeztek magyar külképviseletre annak érdekében, hogy helyezzék nyomás alá a panamai külügyet.

Ha lassan is, de megkapta az ügyészség a kért információkat.

Azok rám nézve semmilyen terhelő adatot nem tartalmaznak – nem is tartalmazhatnak, mert sajnos nem én hoztam nyilvánosságra a videofelvételeket -, így aztán az ügyészség megpróbálta ezen bizonyítási eljárás eredményét eltitkolni a bíróság elől.

Sokszor csinálják, hogy az eljárás manipulálása érdekében szelektálnak a nyomozati iratok között: ami a vádat gyengítené, az

nem kerül az iratanyagba.

Látnotok kellett volna a két ügyész sápadt arcát, amikor szembesültek azzal, hogy most lebuktak.

Felhívtam ugyanis a bíróság figyelmét arra, hogy az ügyészség a panamai jogsegélykérelem dokumentumait szándékosan kihagyta a nyomozati iratok közül.

Az ügyészség vezetői sem fogják megúszni az elszámoltatást. Ha rajtam múlik, jogszerű keretek között valódi és érdemi lesz a felelősségre vonás.

Czeglédy az erről szóló 24.hu-cikkre is felhívta a figyelmet, amit >>ITT<< tudsz elolvasni.

 

Valódi Hírek