Elhiszed? Mészáros Lőrinc gyerekei gigantikus luxusvillaparkot építenek (+videó)

Nem bírunk betelni a látványtervekkel.

Azt hitted, nincs tovább? Tévedtél. A Mészáros-birodalom mindig, minden körülmények között tud meglepetést okozni. Most például az derült ki, hogy a gázszerelőből üzletemberré avanzsálódott Mészáros Lőrinc gyerekei

luxusvillaparkot építenek.

Nem is akárhol. A helyszín az alcsútdobozi szőlőhegyen. A gigantikus beruházás gyakorlatilag egy komplett új falurészt jelent a Fejér vármegyei községben.

A Mészáros Lőrinc gyerekeinek (Ágnes, Beatrix és Lőrinc) tulajdonában lévő Fejér-B.Á.L. Zrt. egy 57 házból álló lakóparkot fog építeni. Amelyről a beruházás honlapján a következőket írják:

„Lakjon és üdüljön egy helyen! A Vértes lábánál, látnivalók közelében, kikapcsolódásra alkalmas, békés, zöld környezet, elérhető infrastruktúrával. Az egyenként kb. 900-1000 m2-es, domboldali telkein, 57 darab különböző nagyságú, magas minőségű, korszerű, energiahatékony gépészeti rendszerrel épülő családi házak valamelyikében! A megvalósítás biztonságát, folyamatosságát, minőségét és a lakópark üzemeltetését szolgálja, hogy magunk vagyunk a beruházók, a kivitelezők és az értékesítők is.”

A terület jelenleg így néz ki:

(Fotó: a beruházás elérhető galériájából)

És íme a videó, hogy milyen lesz:

Annyira gyönyörű, hogy elállt a lélegzetünk!

A villáknak már nevet is adtak. A leendő vevők Villa Barbara, Villa Boglárka, Villa Boróka, Villa Flóra, Villa Gyopár, Villa Hanga, Villa Írisz és Villa Kamilla nevek közül választhatnak.

Hogy mennyibe kerülnek az ingatlanok, egyelőre rejtély, de biztosan jó mélyen zsebbe kell nyúlni.

(444.hu)

Valódi Hírek