Dobrev Klára 23 európai ország nagykövetségének vezetőjével tárgyalt — Készen áll a kormányzás átvételére

Teszik Orbánék dolgát.

„23 európai ország nagykövetségeinek vezetőjével folytattam egyeztetést. A helyzet világos, és már külföldről nézve is elég egyértelmű: Magyarország ma bajban van; Orbán Viktor és az elmúlt 12 év orbáni politikája okozta ezt a bajt”

– kezdte Dobrev Klára a videóüzenetét. Elmondta, hogy az egyeztetésen a jogállami eljárásról, az uniós pénzekről, az árnyékkormány szövetségi politikájáról és a NATO-bővítésről is esett szó.

A jogállamisággal kapcsolatban világossá tette a nagykövetségek vezetőinek számára, hogy az árnyékkormány szerint minden egyes eurócentet a magyar civilszervezeteknek, kisvállalkozásoknak és önkormányzatoknak kell megkapniuk.

„Ezeknek a támogatásoknak úgy kell megindulniuk, hogy valójában a magyar emberek életét szolgálják. Ehhez, egy ilyen alapvetően korrupción alapuló kormányzás esetében meg kell változtatni a támogatások rendszerét. Ez az egyetlen garancia arra, hogy ezek a pénzek tényleg odamenjenek.”

– mondta.

Arról is tájékoztatta a vezetőket, hogy az árnyékkormány elkészítette azokat a törvényjavaslatokat, amelyek az országot újra jogállammá tennék, és amiket a kormány egytől-egyig leszavazott.

Az árnyékkormány szövetségi politikájáról azt mondta a nagykövetségeknek, hogy szerintük Magyarországnak az Európai Unióban a helye, minden azzal járó joggal és kötelezettséggel. Hasonlóan vélekednek a NATO-ról is, úgy gondolják, magyar érdek, hogy Finnország és Svédország minél hamarabban csatlakozzon.

„A NATO-bővítés csak egyetlen egy országnak nem érdeke ma Európában: ez pedig Oroszország. És ezzel azt hiszem mindent meg is magyaráztam, hogy miért hátráltatja a NATO-bővítést csak a magyar kormány.”

Dobrev Klára végezetül biztosította a nagykövetségek vezetőit, hogy az árnyékkormány készen áll a kormányzás átvételére, hogy Magyarország újra egy független ország legyen.

A teljes videót itt nézheted meg:

Valódi Hírek