„Te utolsó erkölcstelen senki!” — Kegyetlenül kiosztotta Schiffer Andrást a HVG újságírója

Tóta W. Árpád „koszos árulónak” nevezte az ATV-ben agyonszerepeltetett megmondóembert.

Beszámoltunk róla, hogy az Ukrajna szabadsága és területi integritása mellett kiálló finn miniszterelnököt, Sanna Marint gyalázta az LMP ex-elnöke, Schiffer András.

A fideszes és a Fidesszel összejátszó álellenzéki médiában agyonszerepeltetett Schiffer szerint

„az Antony Blinkenek és Sanna Marinok legalább akkora háborús uszítók, mint a Putyin-féle adminisztráció, s ezért nekik is felelniük kell majd.”

Erre reagált éles szavakkal Tóta W. Árpád, a HVG publicistája, akinek posztját változtatás nélkül idézzük a közösségi oldaláról:

Schiffer András úgy döntött, gazember lesz.

„Hogy tolják a fegyvereket Ukrajnába és közben nem tárgyalnak az oroszokkal, egyenesen háborús uszítás. Az a mondat, hogy béke akkor lesz, ha az ukránok győznek, pont nem a béke irányába mutat. Leginkább a nukleáris pusztulás rémképét idézi fel. (…) Az Antony Blinkenek és Sanna Marinok legalább akkora háborús uszítók, mint a Putyin-féle adminisztráció, s ezért nekik is felelniük kell majd.”

Világos, tehát a fegyveres emberrabló, erőszaktevő és gyilkos pont ugyanaz a kategória, mint a rendőr, aki intézkedik ellene. És az áldozat kihívó öltözködését se felejtsük el!

Az a baj, te utolsó, erkölcstelen senki, hogy az agresszorral folytatott kiegyezés és tárgyalás a többségnek alávetettséget, szenvedést és nélkülözést jelent, valamint azt, hogy a bűnöző folytatja az erőszakot másokon. A megalkuvás csak egy maréknyi koszos árulónak megoldás.

Mint amilyen te vagy.

Tóta W. később kommentben még azt is hozzátette:

Kiegészítés, mert nem mindenkinek esett le: igen, Schiffer megadta magát az erőszakos hatalomnak, és alázatos szolgája lett. Most ezt várná el Ukrajnától.

Csakhogy egy egész ország nem mehet el felszopónak a propagandaműsorokba, mint ő. Meg aztán nem is mindenki van takonyból.


.

Valódi Hírek