Tóth Gabinak és még sok másnak is jutott az állami lottócég potya egymilliárdjából

A csókosoknak mindig minden körülmények között jár valami „kis alamizsna”.

Nem szűkölködik a Szerencsejáték Zrt. cége, ha szponzorálásról van szó. A Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. az elmúlt 4 hónapban 1072 millió forintot utalt a kedvezményezetteknek. És milyen érdekes szál, hogy a jutalmazottak valamilyen módon köthetők a kormánypártokhoz.

Májusban például a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványa kapott 629 milliót. Az intézmény kuratóriumi tagja egyébként a kormányfő vejének a szállodamenedzsere. A májusi pénzesőből jutott még 23 millió Szijjártó Péter sógorának, Őry Tamásnak.

Júniusban 35 millió forint jutott a Backstage Management Bt.-nek, amely Tóth Gabi honlapja szerint énekesnő koncertjeit szervező vállalkozás. Ugyanennyit adtak a Gerendai Károly résztulajdonában álló Lupa Strand Kft.-nek. De a Békementeket szervező, CÖF alapítóhoz is 15 millió esett be.

A hvg.hu közérdekű adatigénylése alapján írt cikk szerint Deutsch Tamás testvére, Rákay Philip jobboldali televíziós személyiség volt üzlettársa, és a Nemzeti Vágta szervezője is jócskán kapott a milliókból.

Hogy ki, mikor és mennyit kapott, azt részletesen ITT tudod elolvasni.

Valódi Hírek