Közel a vég? Keményen belerongyolt Putyinba egy orosz szupersztár a vérengzésért

Ilyet még nem láttunk!

Egyre többen kritizálják hazájában, Oroszországban Vlagyimir Putyint. Ez azért nagy szó, mert a helyi hatalom mindent megtesz azért, hogy elnyomja az ellenvéleményt az országban, ahol hetente „esnek ki” az ablakból különböző, sokszor az elnökhöz közel álló személyiségek.

Legutóbb Alla Pugacseva, a 250 millió eladott lemezzel büszkélkedő orosz szupersztár csatlakozott az államfőt bírálók táborához. Az énekesnő azt írta, hogy az „igazi, megvesztegethetetlen orosz hazafi” férje, Makszim Galkin

véget akart vetni annak, hogy fiaink olyan illuzórikus célokért haljanak meg, amelyek

országunkat páriává teszik, polgáraink életét pedig rendkívül megnehezítik„.

Mindezt a kritikát a háború és az Ukrajna szó leírása nélkül tette közzé — ugyanakkor ez igen komoly kritikának számít az olyan féldiktatúrákban, mint amilyen Oroszország. Pugacsova azt is leszögezte, nyugodtan nevezhetik őt is külföldi ügynöknek, ahogyan férjét, aki korábban már szót emelt a háború ellen.

Alla Pugacseva kritikája azt jelzi, komoly folyamatok indultak meg Vlagyimir Putyin ellen Oroszországban. Korábban ugyanis semmi helye nem volt az államfővel kapcsolatos kritikáknak a közéletben. Úgy tűnik, szorul a hurok az elnök körül, akinek a számításaival ellentétesen alakul az ukrajnai invázió.

(24.hu/Nyugati Fény)

Valódi Hírek