Novák Katalint Amerika egyik legismertebb antiszemita botrányhősével kapták lencsevégre (+fotó)

Már régebbről ismerhetik egymást.

Novák Katalin nem először találkozik filmsztárokkkal: amikor augusztusban Rómában járt, akkor Eduardo Verasteguival, a Sonadoras – Szerelmes álmodozók és az Acapulco szépe című szappanoperák sztárjával és Mexikó egyik vezető abortuszellenes aktivistájával hozta össze a sors.

Most pedig az Egyesült Államokban Mel Gibson színész-rendező antiszemita botrányhőssel lőtt közös képet a köztársasági elnök.

Novák annyival kommentálta a képet, hogy

„Találkozás egy amerikai Hazafival”,

ezzel a Hazafi című filmre utalva, amelyben a Mel Gibson alakította szereplő halomra gyilkolja a gonosz vöröskabátosokat az amerikai polgárháborúban.

Mel Gibson mostanában leginkább úgy ismert, mint aki közel 10 évig feketelistás volt Hollywoodban, miután 2006-ban, amikor részegen vezetett és rendőrök megállították, arról üvöltözött, hogy a

„kib*szott” zsidók

okozták az összes háborút a világon, és arról faggatta az őt letartóztató rendőrt, hogy zsidó-e.

Joe Eszterhas magyar-amerikai forgatókönyvíró pedig azt nyilatkozta a sajtónak évekkel később, hogy amikor együtt dolgoztak Mel Gibsonnal egy sorozaton, Gibson azt mondta neki, hogy szerinte a holokauszt „nagyrészt baromság”.

Gibson tagadja, hogy antiszemita lenne. Azt viszont nem tagadta bíróság előtt sem, hogy 2010-ben megütötte a barátnőjét és gyermeke anyját, Oksana Grigorievát, akinek korábban azt üvöltözte a telefonba, hogy az a nő baja, ha „megerőszakol egy horda n*gger”.

Mel Gibson és Novák Katalin már korábban is ismerhették egymást, a színész ugyanis május végén megjelent a Political Network for Values (PNfV) nevű ultrakonzervatív, abortuszellenes szervezet budapesti konferenciáján. Mint akkor írtuk, Novák Katalin már 2015-ben az igazgatótanács tagja volt, 2019-ben pedig vezetője lett a szervezetnek, amiről a köztársasági elnöki kinevezése előtt mondott le.

(via 444.hu)

Valódi Hírek