Amíg Márki-Zay teli szájjal Gyurcsány ellen hergel, az embere a DK elnökével fotózkodik

Nem mindenkinek tetszik a bukott miniszterelnök-jelölt viselkedése.

Mint ismert, a Márki-Zay Péter vezette ellenzék csúnyán kikapott az áprilisi választásokon. A vereség okai szinte kizárólag a miniszterelnök-jelölt személyéből fakadtak, elég a meggondolatlan nyilatkozataira, elszólásaira gondolni.

Márki-Zay természetesen azóta sem ismerte be a felelősségét, és a DK-ra, valamint Gyurcsány Ferencre próbalja fogni a saját bukását. Mindezt annak ellenére, hogy ő maga személyesen kérte meg a DK elnökét az előválasztás után, hogy vonuljon háttérbe és ne kampányoljon az ellenzék mellett.

Az utóbbi időben Márki-Zay Péter rendületlenül Gyurcsány ellen hergel a Facebook-oladalán közzétett videókban, szorgos segítője, Lukácsi Katalin pedig minimális létszámú Gyurcsány-ellenes „tüntetéseken” szónokol a DK elnöke ellen.

Most azonban úgy tűnik, ez a hozzáállás még a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) tagjai között sem arat osztatlan tetszést. Rokker Zsolti, azaz Erdei Sándor, az MMM miskolci képviselőjeként ugyanis

beállt a DK miskolci jelöltje,

Sebe-Gazdig Judit mögé a vasárnapi időközi választásokon.

Sőt, még egy közös képet is készített Gyurcsány Ferenccel, aki jelenleg is járja az országot, hogy eljutassa mindenkihez az ellenzék üzenetét.

A képet itt nézheted meg;

Valódi Hírek