Feloszlott a Jobbik teljes békéscsabai szervezete, átléptek Jakab Péter új mozgalmába

Torkig lettek a Gyöngyösi-Potocskáné brigáddal.

Vasárnap a közösségi oldalán tudatta Csonki Dávid, a Jobbik volt Békés megyei igazgatója, hogy a párt teljes békéscsabai alapszervezete feloszlott, mert nem bírták tovább nézni, ahogy a Jobbik a Fidesszel összejátszva próbálta lejáratni és kiszorítani Jakab Pétert.

A volt jobbikosok Jakab új mozgalmához, A Nép Pártjánhoz csatlakoznak.

Csonki Dávid közleményét változtatás nélkül idézzük alább:

Ahol egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. A Jobbik békéscsabai alapszervezete feloszlott.

Most pedig valami új kezdődik.

Csatlakozunk a Nép Pártján Mozgalomhoz, hogy Jakab Péterrel együtt küzdhessünk tovább az Orbán-rendszer lebontásáért, és egy emberséges Magyarország megteremtéséért.

A Jobbik Békés megyei igazgatójaként beleláttam a párt belső harcaiba. Láttam, ahogy a „pártelit” a Fidesszel összejátszva próbálta lejáratni, és a Jobbikból kiszorítani Jakab Pétert.

A lejáratás még most is tart, jönnek a levelek, mennek a telefonok. A Jobbik politikusai épp úgy beszélnek, mint a fideszes Dömötör Csaba. Elég volt.

A Jobbik ma már nem a Fidesz ellen, hanem Jakab Péter ellen harcol. Ez a harc nem a mi harcunk. A Jobbiknak vége.

Az ajtó bezárult. Most viszont kinyílik egy új. A jövőbe nézek, és a helyi csapat bizalmával, vezetve őket egy új közösség részeként képviseljük tovább a kormányváltást akaró békésieket.

Amikor beléptem a Jobbikba, azt Jakab Péter hívószavára tettem. Számomra ő a nép hangja. Az ő útja az enyém is.

Amikor szolgálatra jelentkeztem, nem kérdezte, milyen a világlátásom, csak azt, miben segíthet. Bizalmat kértem tőle. Megkaptam. Akkor is, most is. Ez a bizalom pedig arra kötelez, hogy vele együtt folytassam a küzdelmet az otthonomért, Békés megyéért.

Alázattal, szolgálattal, emberséggel.

Maradok a Nép pártján!


.

Valódi Hírek