Molnár Csaba: Olyan üresen tátongtak a széksorok Orbán beszéde alatt, hogy még a felcsúti focimeccseken is könnyebb lenne teltházat hazudni

Kínos.

A DK ügyvezető alelnöke a közösségi oldalán kommentálta, hogy az előkerült felvételek tanúsága szerint negyedházzal ment Orbán Viktor előadása a texasi CPAC-konferencián, ahol pénzért vásárolt magának fellépti időt a magyar miniszterelnök.

„Olvasom, hogy a fideszes megmondóemberek szerint úgy fogadták Orbánt Texasban, mint a világ konzervatív vezetőjét, akár egy rocksztárt. Ehhez képest nincs olyan kép az interneten, amin ne látszódna, hogy olyan üresen tátongtak a széksorok Orbán beszéde alatt, hogy még a felcsúti focimeccseken is könnyebb lenne teltházat hazudni.

Orbán egyedül maradt. Európában nincs vezető, akire a szövetségeseként tekinthetne. Hiába utazott hivatalban levő miniszterelnökkent a tengerentúlra, az amerikai kormánynak esze ágában nem volt fogadni őt.

Találkozhatott ehelyett a bukott elnökkel és a magyar adófizetők pénzén szereplést vásárolhatott magának egy konferencián, ahol szintén senki nem volt kiváncsi rá. Legalább addig sem kellett az ország problémáit megoldania, azok őt úgysem érdeklik!”

– írta Dr. Molnár Csaba.


.

Kapcsolódó cikkünk:

Hatalmas pofára esés: Alig voltak a teremben Orbán dallasi beszéde alatt (+videó)

.

Valódi Hírek