Zseniális levelet írt egy félig szír férfi Novák Katalinnak: Rendesen kiosztotta a köztársasági elnököt Orbán náci beszédje miatt

Talált, süllyedt.

„Tisztelt Köztársasági Elnök Asszony! Félig szír, félig magyar származású magyar állampolgárként a magyar miniszterelnök 2022. július 23-i tusványosi beszédével kapcsolatban a következő kérdésekkel fordulok Önhöz, aki kifejezi a nemzet egységét”

– írta egy férfi nyílt levélben Novák Katalinnak.

Nassli Viktor a magyar miniszterelnök tusványosi náci beszédje kapcsán fordult a köztársasági elnökhöz, amelyben Orbán arról beszélt, hogy „nem akarunk kevert fajúak lenni”.

A férfi a levélben azt kérdezi Nováktól, hogy ő félig szír, félig magyarként „kevert fajúnak” számít-e, és ha igen, ez mit jelent számára, szükséges-e

megkülönböztető jegyeket

viselni-e magán. Az is érdekli, hogy tudja-e valahogy magyarítani magát, és a gyerekei is még „kevert fajúak-e”.

„Milyen felülvizsgáló szervhez fordulhatok, amennyiben a magyar miniszterelnök nyilvánosan elhangzott szavait a személyem elleni uszításnak ítélem?”

– tette fel a kérdést.

„Azért szorulok eligazításra, mert sajnos fajelméleti kérdésekkel ez idáig behatóan nem foglalkoztam, de történelmi ismereteim alapján súlyos aggodalom van bennem származásomat illetően a magyar kormány vezetőjének álláspontjával összefüggésben”

– zárja sorait.

A levelet itt olvashatod el:

Valódi Hírek