Kárpátalja reményében állt az oroszok oldalára Orbán? — Újabb bizonyíték került elő

Ezért kell a pávatánc?

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője egy olyan térképet tett közzé, amelyen Ukrajna nem létezik, területei más országokhoz tartoznak.

A Medvegyev által közzétett térképen az látható, hogy Ukrajna területeit Oroszország, Lengyelország, Románia és Magyarország között osztanák fel, azonban Ukrajna egyetlen régióját sem hagynák meg Fehéroroszországnak.

Ennek értelmében egész Kelet- és Dél-Ukrajna az oroszokhoz tartozna, Vinnyica és Csernyivci megye Románia területéhez tartozna. Lengyelország Zsitomir, Hmelnickij, Ternopil, Ivano-Frankivszk, Rivne, Luck és Lviv megyéket kapná, Magyarországnak pedig Kárpátalját szánják.

„Az európaiak egész jelenlegi orosz irányú politikája az

arrogáns durvaság, a tinédzser infantilizmus és a primitív butaság undorító koktélja.

Először is bejelentették azon szándékukat, hogy szigorúan megbüntetik Oroszországot azért, mert meg akarja védeni a szenvedő embereket és biztosítani akarja hosszú távú érdekeit.

Úgy döntöttek, mint általában, darabokra tépik az orosz gazdaságot. Megvonni a pénzt az energiaexporttól. És totális szankciókat alkalmaztak mindenre”

— fogalmazott Dmitrij Medvegyev a Nyugat politikájával kapcsolatban a Telegram csatornáján két nappal korábban.

„Eszükbe jutott a tél, és az alternatív gáz-, olaj- és szénellátás drága vagy egyszerűen irreális. Rájöttek, milyen nehéz három széken ülni. Mint ahogy segítünk Ukrajnának és ártunk Oroszországnak, de a saját gazdaságunk és népünk sem idegen. Összességében nem sikerült jól”

— tette hozzá az orosz vezető.

(blikk.hu)

Valódi Hírek