Röhejes magyarázkodásba kezdett Szijjártó, amikor a főnöke „fajkeveredős” náci beszédéről kérdezték

Hűséges ölebe sietett Orbán Viktor segítségére.

Az ATV kérdezte meg a „külügyminisztert”, mi a személyes véleménye Orbán Viktor nagy visszhangot kiváltó, „kevert fajokról” hadováló beszédéről, melyet a romániai Tusnádfürdőn, egy narkós rendezvényen adott elő. A szöveget azóta többen is náci beszédnek minősítették, Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott lemondott miatta a pozíciójáról, Gyurcsány Ferenc szerint pedig a beszéd kiír bennünket a becsületes népek világából.

A miniszterelnök hűséges beosztottja az ATV kérdésére azt nyilatkozta:

„Én 16 éve dolgozom személyesen közvetlenül a miniszterelnök mellett különböző pozícióban, és teljes mértékben tisztában vagyok azzal, hogy “a politikájának az egyik szíve közepe“ az éppen az, hogy zéró tolerancia van érvényben mind az antiszemitizmussal, mind a rasszizmussal szemben. A miniszterelnököt ilyennel vádolni nonszensz!”

Szijjártó szerint Európa hatalmas migrációs nyomás alatt áll, ők pedig migrációellenes politikát visznek, ami miatt támadják őket és minden ezzel kapcsolatos kijelentésüket kiforgatják.

A „külügyminiszter” ugyanebben a nyilatkozatban Frans Timmermans holland bizottsági alelnökről azt mondta:

“Én azt gondolom, hogy az Európai Unió történelmének egyik legkártékonyabb politikusáról beszélünk. Ő az egyik olyan politikus, aki a legtöbb kárt okozta eddig az Európai Uniónak”.

Kapcsolódó cikkünk:

A nap csörtéje alakult ki: Orbán “válaszolt” Hegedüs Zsuzsának, aki ismét keményen visszaüzent

.

(atv.hu)

Valódi Hírek