Erre Huth Gergely sem számított: Kiderült, mi lesz a sorsa a kutya által sem nézett PestiTV-nél

Őt is racionalizálják.

A múlt héten bejegyezték azt a friss vállalkozást, a PSTV Média Kft-t, amely a Pesti TV-s stáb egy részének ad majd munkát, lehetőséget videós tartalom előállításra, emellett a Pestisracok.hu kiadója is lesz a jövőben — szúrta ki a HVG.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, július 10-én lesz látható utoljára a Huth Gergely nevével fémjelzett és Mészáros Lőrinchez is köthető kormányközeli propagandatévé adása.

A Pesti TV megszűnése nem előzmények nélküli, ugyanis korábban Vaszily Miklós is csak startup-projektként beszélt a tévécsatornáról egy interjúban.

Ráadásul a Pesti TV

nézettsége nagyon elmaradt a várttól,

miközben működtetése rendkívül sokba került, és belső működési botrányok is kísérték, előfordult az is, hogy a munkatársak a fizetésüket is késve kapták meg a műsorokat alvállalkozóként gyártó Huth Gergelyék cégétől.

A csatorna megszűnését követően a műsorok és munkatársak egy része a Hír Tv-n, más részük szintén műsorkészítőként, egy új, videós tartalmakra épülő oldalon folytatja.

Az átalakulás során a PestiSrácok hírportál jogait birtokló Insider Media Lapkiadó Kft. és a szerkesztőséget működtető Gerilla Press Lapkiadó Kft. – azaz Huth cégeinek – helyét veszi át az új cég, amely tehát a Pesti TV-t eddig is felügyelő tulajdonosi kör kezében van — írja a HVG.

Az új cég tulajdonosa Vaszily Miklós, székhelye pedig a TV2 címén, a Róna utca 174. szám alatt van bejegyezve.

A PSTV Média Kft. kizárólagos tulajdonosa az ígéreteknek megfelelően a Pesti TV kiadója, a Vaszily-féle Progress Média,

ügyvezető igazgatója pedig Kovács Gergely Csaba, azaz Huth Gergelyt kitúrták a csatorna vezérkarából.

 

Valódi Hírek