Németh Szilárd elborult, ellenzéki politikusok alsógatyájáról értekezett

Nem vicc.

Németh Szilárd villáminterjút adott a Magyar Hírlapnak, amelyben a régi-új feladatáról, a rezsicsökkentés „megvédéséről” beszélt. A cikk számos érdekességet tartogat, az egyik ilyet az álkérdések jelentik, amelyet követően Németh a Fidesz-propagandának megfelelő, szemmel láthatóan előre megfogalmazott kérdésekre reflektál.

A szerző szerint a „baloldal” (értsd: ellenzék) „ahol csak tudja, támadja a rezsicsökkentést„. Erre egyetértően válaszolt: a kormánypárti nézőpontnak megfelelően azt mondta, ők a magyarok érdekeit képviselik Brüsszelével szemben.

Ezt követően a választási eredményre tértek rá, amely kimerült a tömény ellenzékgyalázásban és a szokásos narratíva szerinti mantrában: Soros, Brüsszel, baloldal. Ezután az ellenzék házszigetelési terveit kezdte kritizálni, egészen meghökkentő példákkal.

Vajon hihető-e, hogy Gyurcsányék csak hetente mosnak fogat az Apró-villában, vagy Márki-Zay mécsessel fűti a hatalmas, 590 négyzetméter alapterületű családi házát, és egyikük sem mossa ki az alsógatyáját, csak kiszellőzteti?” — kérdezett vissza a rezsibiztos.

További érdekfeszítő részletek >>ITT<< olvashatók.

(magyarhirlap.hu/Nyugati Fény)

Valódi Hírek